Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Portsmouth ke The Ritz Hotel dengan kereta api, bas, kereta, atau berkongsi kenderaan
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Portsmouth & Southsea ke London Waterlootrain Portsmouth Harbour - London Waterloo / ...
1 j 38 min£15–49Bas
Paling murah- Naiki bas dari The Hard Interchange ke London Victoria Coach Station Arrivalsbus 030
3 j 14 min£7–37Pandu 74.9 bt
- Pandu dari Portsmouth ke The Ritz Hotelcar 74.9 bt
1 j 31 min£19–27Kereta api melalui Barnham
- Naiki kereta api dari Portsmouth & Southsea ke Barnhamtrain Portsmouth Harbour - Horsham / ...
- Naiki kereta api dari Barnham ke London Victoriatrain Bognor Regis - London Victoria / ...
3 j£26–100Berkongsi kenderaan
- Naiki berkongsi kenderaan dari Gosport ke London79.3 bt
2 j 17 min£10
Portsmouth ke The Ritz Hotel dengan bas, jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Portsmouth ke The Ritz Hotel adalah berkongsi kenderaan yang berharga £10 dan mengambil masa 2j 17m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Portsmouth ke The Ritz Hotel adalah pandu yang berharga £18 - £27 dan mengambil masa 1j 31m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Portsmouth ke The Ritz Hotel. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Portsmouth & Southsea dan tiba di Green Park station melalui Waterloo Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 38m.
Jarak antara Portsmouth dan The Ritz Hotel adalah 75 batu. Jarak jalan raya ialah 75.3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Portsmouth ke The Ritz Hotel tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 38m dan berharga £14 - £50.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 38m untuk bertolak dari Portsmouth ke The Ritz Hotel, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Portsmouth The Ritz Hotel ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, berlepas dari stesen Portsmouth & Southsea.
Cara terbaik untuk bertolak dari Portsmouth ke The Ritz Hotel adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 38m dan berharga £14 - £50. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £7 - £40 dan mengambil masa 3j 14m.
Perkhidmatan Portsmouth The Ritz Hotel ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, tiba di stesen London Waterloo.
Ya, jarak pemanduan antara Portsmouth ke The Ritz Hotel adalah 75 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 31m untuk memandu dari Portsmouth ke The Ritz Hotel.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Portsmouth, England dan The Ritz Hotel, London Raya, England?
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Portsmouth & Southsea ke London Waterloo
- Tempoh Purata
- 1 j 31 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £12–50
- Jadual di
- southwesternrailway.com
- Telefon
- +44 3451 27 29 20
- Tapak web
- southernrailway.com
Kereta api dari Portsmouth & Southsea ke Barnham
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £8–13
- Jadual di
- southernrailway.com
- Anytime Day Single
- £8–13
Kereta api dari Barnham ke London Victoria
- Tempoh Purata
- 1 j 41 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £14–85
- Jadual di
- southernrailway.com
- Telefon
- 08717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari The Hard Interchange ke London Victoria Coach Station Arrivals
- Tempoh Purata
- 3 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £5–35
- Jadual di
- nationalexpress.com
- Telefon
- +3 318 576 2228
- Tapak web
- blablacar.com
Berkongsi kenderaan dari Gosport ke London
- Tempoh Purata
- 2 j 3 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- £10
- Jadual di
- blablacar.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Portsmouth dan The Ritz Hotel. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
















