Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Portside Wharf ke State Library of Queensland dengan bas, kereta api, feri, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 300 bas
Terbaik- Naiki bas dari Kingsford Smith Dr at Bretts Wharf, stop 19 ke Cultural Centre station, platform 3300
32 min$1Kereta api
- Naiki kereta api dari Ascot station, platform 1 ke South Brisbane station, platform 1Dbbn / ...
36 min$1Feri
- Naiki feri dari Bretts Wharf ferry terminal ke North Quay ferry terminalF1
1 j 7 min$1Teksi
- Naiki teksi dari Portside Wharf ke State Library of Queensland8.4 km
10 min$23–28Barisan 300 bas melalui Adelaide Street Stop 46 near George St
- Naiki bas dari Kingsford Smith Dr at Bretts Wharf, stop 19 ke Adelaide Street Stop 46 near George St300 / ...
33 min$1Kereta api melalui Roma Street
- Naiki kereta api dari Ascot station, platform 1 ke Roma StreetDbbr / ...
38 min$1Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Portside Wharf ke State Library of Queensland7.2 km
1 j 27 min
Portside Wharf ke State Library of Queensland dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Portside Wharf ke State Library of Queensland adalah barisan 300 bas yang berharga $1 dan mengambil masa 32 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Portside Wharf ke State Library of Queensland adalah teksi yang berharga $23 - $28 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Kingsford Smith Dr at Bretts Wharf, stop 19 dan tiba di Cultural Centre station, platform 3. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 27 min.
Ya, terdapat perkhidmatan feri terus yang berlepas dari Bretts Wharf ferry terminal dan tiba di North Quay ferry terminal. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 56 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Ascot station, platform 1 dan tiba di South Brisbane station, platform 1. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Jarak antara Portside Wharf dan State Library of Queensland adalah 9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Portside Wharf ke State Library of Queensland tanpa kereta adalah dengan barisan 300 bas yang memerlukan 32 min dan berharga $1.
barisan 300 bas dari Kingsford Smith Dr at Bretts Wharf, stop 19 ke Cultural Centre station, platform 3 mengambil masa 27 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Portside Wharf State Library of Queensland ke bas, dikendalikan oleh Translink, berlepas dari stesen Kingsford Smith Dr at Bretts Wharf, stop 19.
Perkhidmatan Portside Wharf State Library of Queensland ke kereta api, dikendalikan oleh Translink, berlepas dari stesen Ascot station, platform 1.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Portside Wharf, QLD, Australia dan State Library of Queensland, QLD, Australia?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Kereta api dari Ascot station, platform 1 ke South Brisbane station, platform 1
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Kereta api dari Ascot station, platform 1 ke Roma Street
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Bas dari Kingsford Smith Dr at Bretts Wharf, stop 19 ke Cultural Centre station, platform 3
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Kingsford Smith Dr at Bretts Wharf, stop 19 ke Adelaide Street Stop 46 near George St
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Feri dari Bretts Wharf ferry terminal ke North Quay ferry terminal
- Tempoh Purata
- 56 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- $23–28
Yellow Cab Co
- Telefon
- +61 13 2227
- Tapak web
- yellowcab.com.au
Black & White Cabs
- Telefon
- +61 13 32 22
- Tapak web
- blackandwhitecabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Cara terbaik untuk bertolak dari Portside Wharf ke State Library of Queensland adalah dengan barisan 300 bas yang mengambil masa 32 min dan berharga $1. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $1 dan mengambil masa 36 min.
Perkhidmatan Portside Wharf State Library of Queensland ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di stesen Cultural Centre station, platform 3.
Perkhidmatan Portside Wharf State Library of Queensland ke kereta api, dikendalikan oleh Translink, tiba di stesen South Brisbane station, platform 1.


