Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Port of Haifa ke Shrine of the Báb dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Kiryat HaMemshala/HaAtzmaut ke HaGefen/Ben Gurion200
46 min₪5–11Teksi
- Naiki teksi dari Port of Haifa ke Shrine of the Báb2.9 km
4 min₪26–32Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Port of Haifa ke Shrine of the Báb4.9 km
1 j 2 minBarisan 1 bas, barisan 136 bas
- Naiki bas dari Carmelit ke HaMoshava HaGermanit1 / ...
- Naiki bas dari HaMeginim/Ben Gurion ke Bahai Gardens/HaTsiyonut136
49 min₪12–18
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Port of Haifa ke Shrine of the Báb adalah bas yang berharga ₪ 5 - ₪ 11 dan mengambil masa 46 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Port of Haifa ke Shrine of the Báb adalah teksi yang berharga ₪ 26 - ₪ 32 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Kiryat HaMemshala/HaAtzmaut dan tiba di HaGefen/Ben Gurion. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Port of Haifa dan Shrine of the Báb adalah 7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Port of Haifa ke Shrine of the Báb tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 46 min dan berharga ₪ 5 - ₪ 11.
bas dari Kiryat HaMemshala/HaAtzmaut ke HaGefen/Ben Gurion mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Port of Haifa Shrine of the Báb ke bas, dikendalikan oleh Egged, berlepas dari stesen Kiryat HaMemshala/HaAtzmaut.
Perkhidmatan Port of Haifa Shrine of the Báb ke bas, dikendalikan oleh Egged, tiba di stesen HaGefen/Ben Gurion.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Port of Haifa, Israel dan Shrine of the Báb, Israel?
- Telefon
- +972-3-6948888
- Tapak web
- egged.co.il
Bas dari Kiryat HaMemshala/HaAtzmaut ke HaGefen/Ben Gurion
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₪5–8
- Jadual di
- egged.co.il
Bas dari HaMeginim/Ben Gurion ke Bahai Gardens/HaTsiyonut
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₪5–8
- Jadual di
- egged.co.il
- Telefon
- 1-700-700-181
- Tapak web
- superbus.co.il
Bas dari Kiryat HaMemshala/HaAtzmaut ke HaGefen/Ben Gurion
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- ₪7–11
- Jadual di
- superbus.co.il
Bas dari Carmelit ke HaMoshava HaGermanit
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₪7–10
- Jadual di
- superbus.co.il
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- ₪26–32
Way Taxi
- Telefon
- +972 52-777-2016
- Tapak web
- waytaxi.co.il
Taxi Kiryat Haim
- Telefon
- +972 4-870-9070
- Tapak web
- sites.google.com
Pitexi
- Telefon
- +972 77-506-0344
- Tapak web
- ptaxi.co.il
Israeli Taxi
- Telefon
- +972 54-232-3778
- Tapak web
- israeli-taxi.com



