Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Port Authority Bus Terminal ke Surrogate's Courthouse dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari 42 St-Port Authority Bus Terminal ke Chambers StC / ...
18 minBas
Paling murah- Naiki bas dari 7 Av/W 41 St ke West Broadway/Duane StM20
37 min$2–7Teksi
- Naiki teksi dari Port Authority Bus Terminal ke Surrogate's Courthouse3.5 bt
10 min$18–22Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Port Authority Bus Terminal ke Surrogate's Courthouse5.3 bt
57 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Port Authority Bus Terminal ke Surrogate's Courthouse adalah bas yang berharga $2 - $7 dan mengambil masa 37 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Port Authority Bus Terminal ke Surrogate's Courthouse adalah teksi yang berharga $18 - $22 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari 7 Av/W 41 St dan tiba di West Broadway/Duane St. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari 42 St-Port Authority Bus Terminal dan tiba di Chambers St. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Jarak antara Port Authority Bus Terminal dan Surrogate's Courthouse adalah 4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Port Authority Bus Terminal ke Surrogate's Courthouse tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 18 min dan berharga .
kereta api bawah tanah dari 42 St-Port Authority Bus Terminal ke Chambers St mengambil masa 13 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Port Authority Bus Terminal Surrogate's Courthouse ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen 7 Av/W 41 St.
Perkhidmatan Port Authority Bus Terminal Surrogate's Courthouse ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, berlepas dari stesen 42 St-Port Authority Bus Terminal.
Perkhidmatan Port Authority Bus Terminal Surrogate's Courthouse ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen West Broadway/Duane St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat dan Surrogate's Courthouse, NY, Amerika Syarikat?
- Tapak web
- mta.info
Bas dari 7 Av/W 41 St ke West Broadway/Duane St
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- $18–22
Yellow Cab
- Telefon
- +1 866-983-4195
- Tapak web
- yellowcabnyctaxi.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Port Authority Bus Terminal Surrogate's Courthouse ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, tiba di stesen Chambers St.
