Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Port Authority Bus Terminal ke Jfk Airport/Terminal 8 dengan kereta api bawah tanah, trem, teksi, kereta, perkhidmatan memandu, kereta api, atau perkhidmatan ulang-alik
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, trem melalui Sutphin Blvd-Archer Av-JFK Airport
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari 42 St-Port Authority Bus Terminal ke Sutphin Blvd-Archer Av-JFK AirportE
- Naiki trem dari Jamaica Station ke Terminal 8AirTrain
48 minPandu 17 bt
Paling murah- Pandu dari Port Authority Bus Terminal ke Jfk Airport/Terminal 817 bt
23 min$4–5Teksi
- Naiki teksi dari Port Authority Bus Terminal ke Jfk Airport/Terminal 817 bt
23 min$90–110Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Port Authority Bus Terminal ke New York JFK Airport17.5 bt
24 min$80–110Kereta api, trem
- Naiki kereta api dari New York Penn Station ke JamaicaLong Beach Branch / ...
- Naiki trem dari Jamaica Station ke Terminal 1AirTrain
50 min$14–18Kereta api bawah tanah, trem
- Naiki kereta api bawah tanah dari 42 St-Port Authority Bus Terminal ke Howard Beach-JFK AirportA
- Naiki trem dari Howard Beach ke Terminal 8AirTrain
1 j 3 minPerkhidmatan ulang-alik
- Naik bas ulang-alik dari Port Authority Bus Terminal ke New York JFK Airport
31 min$85–95
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Port Authority Bus Terminal ke Jfk Airport/Terminal 8 adalah pandu yang berharga $3 - $5 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Port Authority Bus Terminal ke Jfk Airport/Terminal 8 adalah teksi yang berharga $90 - $110 dan mengambil masa 23 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Port Authority Bus Terminal ke Jfk Airport/Terminal 8. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari 42 St-Port Authority Bus Terminal dan tiba di Terminal 8 melalui Jamaica Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 48 min.
Jarak antara Port Authority Bus Terminal dan Jfk Airport/Terminal 8 adalah 18 batu. Jarak jalan raya ialah 17.1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Port Authority Bus Terminal ke Jfk Airport/Terminal 8 tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan trem melalui Sutphin Blvd-Archer Av-JFK Airport yang memerlukan 48 min dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 48 min untuk bertolak dari Port Authority Bus Terminal ke Jfk Airport/Terminal 8, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Port Authority Bus Terminal Jfk Airport/Terminal 8 ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, berlepas dari stesen 42 St-Port Authority Bus Terminal.
Perkhidmatan Port Authority Bus Terminal Jfk Airport/Terminal 8 ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, tiba di stesen Sutphin Blvd-Archer Av-JFK Airport.
Ya, jarak pemanduan antara Port Authority Bus Terminal ke Jfk Airport/Terminal 8 adalah 17 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 23 min untuk memandu dari Port Authority Bus Terminal ke Jfk Airport/Terminal 8.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat dan Jfk Airport/Terminal 8, NY, Amerika Syarikat?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari 42 St-Port Authority Bus Terminal ke Sutphin Blvd-Archer Av-JFK Airport
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari 42 St-Port Authority Bus Terminal ke Howard Beach-JFK Airport
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- mta.info
- Telefon
- +1 (212) 435-7000
- Tapak web
- jfkairport.com
Trem dari Jamaica Station ke Terminal 8
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $9
- Jadual di
- new.mta.info
Trem dari Jamaica Station ke Terminal 1
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $9
- Jadual di
- new.mta.info
Trem dari Howard Beach ke Terminal 8
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $9
- Jadual di
- new.mta.info
- Telefon
- +1-718-217-5477
- Tapak web
- mta.info
Kereta api dari New York Penn Station ke Jamaica
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $4–10
- Jadual di
- mta.info
- Off-Peak
- $4–7
- Peak
- $5–10
- Tempoh Purata
- 23 min
- Anggaran harga
- $90–110
Yellow Cab
- Telefon
- +1 866-983-4195
- Tapak web
- yellowcabnyctaxi.com
- Telefon
- +1 646 480 6835
- Tapak web
- jayride.com
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Port Authority Bus Terminal ke New York JFK Airport
- Anggaran harga
- $80–110
Perkhidmatan ulang-alik dari Port Authority Bus Terminal ke New York JFK Airport
- Anggaran harga
- $85–95





