Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Port Authority Bus Terminal ke Center for Jewish History dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah melalui 6 Av
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari 42 St-Port Authority Bus Terminal ke 14 StC / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari 8 Av ke 6 AvL
12 minBas
Paling murah- Naiki bas dari 7 Av/W 41 St ke 6 Av/W 15 StM7
25 min$2–7Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari 42 St-Port Authority Bus Terminal ke 14 StC / ...
13 minTeksi
- Naiki teksi dari Port Authority Bus Terminal ke Center for Jewish History2 bt
4 min$12–15Kereta api bawah tanah #2
- Naiki kereta api bawah tanah dari 42 St-Times Square ke 14 St-Union SqN / ...
16 minJalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Port Authority Bus Terminal ke Center for Jewish History1.7 bt
32 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Port Authority Bus Terminal ke Center for Jewish History adalah bas yang berharga $2 - $7 dan mengambil masa 25 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Port Authority Bus Terminal ke Center for Jewish History adalah teksi yang berharga $12 - $15 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari 7 Av/W 41 St dan tiba di 6 Av/W 15 St. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 16 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari 42 St-Port Authority Bus Terminal dan tiba di 14 St. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Jarak antara Port Authority Bus Terminal dan Center for Jewish History adalah 2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Port Authority Bus Terminal ke Center for Jewish History tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah melalui 6 Av yang memerlukan 12 min dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 12 min untuk bertolak dari Port Authority Bus Terminal ke Center for Jewish History, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Port Authority Bus Terminal Center for Jewish History ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen 7 Av/W 41 St.
Perkhidmatan Port Authority Bus Terminal Center for Jewish History ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, berlepas dari stesen 42 St-Port Authority Bus Terminal.
Perkhidmatan Port Authority Bus Terminal Center for Jewish History ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen 6 Av/W 15 St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat dan Center for Jewish History, NY, Amerika Syarikat?
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari 42 St-Port Authority Bus Terminal ke 14 St
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari 8 Av ke 6 Av
- Tempoh Purata
- 1 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari 42 St-Times Square ke 14 St-Union Sq
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- mta.info
- Tapak web
- mta.info
Bas dari 7 Av/W 41 St ke 6 Av/W 15 St
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Port Authority Bus Terminal Center for Jewish History ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, tiba di stesen 14 St.
