Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Pokolbin ke South West Rocks dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Maitland Station ke Kempsey Station33 / ...
6 j 48 min$125–288Bas
Paling murah- Naiki bas dari Cessnock City Centre, North Av ke Newcastle Interchange, Stand B160
- Naiki bas dari Newcastle Interchange, Stand C ke Kempsey Station, Coach Stop151 / ...
9 j 16 min$59–81Pandu 340 km
- Pandu dari Pokolbin ke South West Rocks340 km
3 j 52 min$65–93
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Pokolbin ke South West Rocks adalah bas yang berharga $55 - $85 dan mengambil masa 9j 16m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Pokolbin ke South West Rocks adalah pandu yang berharga $60 - $95 dan mengambil masa 3j 52m.
Jarak antara Pokolbin dan South West Rocks adalah 385 km. Jarak jalan raya ialah 340 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Pokolbin ke South West Rocks tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 6j 48m dan berharga $120 - $290.
Ia mengambil masa lebih kurang 6j 48m untuk bertolak dari Pokolbin ke South West Rocks, termasuk pertukaran.
Cara terbaik untuk bertolak dari Pokolbin ke South West Rocks adalah dengan kereta api yang mengambil masa 6j 48m dan berharga $120 - $290. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga $55 - $85 dan mengambil masa 9j 16m.
Ya, jarak pemanduan antara Pokolbin ke South West Rocks adalah 340 km. Ia mengambil masa lebih kurang 3j 52m untuk memandu dari Pokolbin ke South West Rocks.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Pokolbin, NSW, Australia dan South West Rocks, NSW, Australia?
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Kereta api dari Maitland Station ke Kempsey Station
- Tempoh Purata
- 4 j 23 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- $28–170
- Tempah di
- transportnsw.info
- Economy
- $35–50
- First
- $45–65
- Sleeper
- $140–170
- Telefon
- +61 2 4990 1699
- E-mel
- rover@rovercoaches.com.au
- Tapak web
- rovercoaches.com.au
Bas dari Cessnock City Centre, North Av ke Newcastle Interchange, Stand B
- Tempoh Purata
- 1 j 20 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- rovercoaches.com.au
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Bas dari Newcastle Interchange, Stand C ke Kempsey Station, Coach Stop
- Tempoh Purata
- 4 j 51 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- $24–35
- Tempah di
- transportnsw.info









