Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Poissy ke Versailles-Rive-Droite Station dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 7809 bas melalui Place de la Loi
Terbaik- Naiki bas dari Ursulines ke Place de la Loibus 7809
43 minPandu 17.2 km
Paling murah- Pandu dari Poissy ke Versailles-Rive-Droite Stationcar 17.2 km
21 min€3–4Kereta api
- Naiki kereta api dari Poissy ke La Défensetrain A
- Naiki kereta api dari La Défense ke Versailles Rive Droitetrain L
53 min€7–11Teksi
- Naiki teksi dari Poissy ke Versailles-Rive-Droite Stationtaxi 17.2 km
21 min€25–31Barisan 7809 bas
- Naiki bas dari Ursulines ke Europebus 7809
43 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Poissy ke Versailles-Rive-Droite Station adalah pandu yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 21 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Poissy ke Versailles-Rive-Droite Station adalah teksi yang berharga €25 - €31 dan mengambil masa 21 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Ursulines dan tiba di Place de la Loi. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Poissy ke Versailles-Rive-Droite Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Poissy dan tiba di Versailles Rive Droite melalui La Défense. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 53 min.
Jarak antara Poissy dan Versailles-Rive-Droite Station adalah 27 km. Jarak jalan raya ialah 17.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Poissy ke Versailles-Rive-Droite Station tanpa kereta adalah dengan barisan 7809 bas melalui Place de la Loi yang memerlukan 43 min dan berharga .
barisan 7809 bas dari Ursulines ke Place de la Loi mengambil masa 28 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Poissy Versailles-Rive-Droite Station ke bas, dikendalikan oleh Île-de-France Mobilités - Poissy - Les Mureaux, berlepas dari stesen Ursulines.
Perkhidmatan Poissy Versailles-Rive-Droite Station ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), berlepas dari stesen Poissy.
Cara terbaik untuk bertolak dari Poissy ke Versailles-Rive-Droite Station adalah dengan barisan 7809 bas melalui Place de la Loi yang mengambil masa 43 min dan berharga . Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €7 - €11 dan mengambil masa 53 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Poissy, Perancis dan Versailles-Rive-Droite Station, Perancis?
Kereta api dari Poissy ke La Défense
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €4–6
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- +33 7 75 09 75 75
- Tapak web
- transilien.com
Kereta api dari La Défense ke Versailles Rive Droite
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- transilien.com
- Telefon
- +33 1 47 53 28 00
- E-mel
- contact@voyageurs.iledefrance-mobilites.fr
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Ursulines ke Place de la Loi
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Ursulines ke Europe
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
- Tempoh Purata
- 21 min
- Anggaran harga
- €25–31
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis de Paris
- Telefon
- +33 1 87 66 52 66
- Tapak web
- taxisdeparis.com
monTransport
- Telefon
- +33 9 75 18 69 60
- Tapak web
- montransport.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
El Fliji Abdelaziz
- Telefon
- +33 9 53 47 31 44
Allô taxis Mantes la jolie
- Telefon
- +33 1 30 94 75 75
- Tapak web
- allo-taxi-mantes.fr
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Poissy Versailles-Rive-Droite Station ke bas, dikendalikan oleh Île-de-France Mobilités - Poissy - Les Mureaux, tiba di stesen Place de la Loi.
Perkhidmatan Poissy Versailles-Rive-Droite Station ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), tiba di stesen La Défense.
Ya, jarak pemanduan antara Poissy ke Versailles-Rive-Droite Station adalah 17 km. Ia mengambil masa lebih kurang 21 min untuk memandu dari Poissy ke Versailles-Rive-Droite Station.










