Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Point Pleasant ke One World Trade Center dengan bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 317 bas, bas
Terbaik- Naiki bas dari Rt-88 At Maxson Rd ke Lakewood Bus Terminalbus 317
- Naiki bas dari Lakewood Bus Terminal ke Port Authority Bus Terminalbus 139 / ...
2 j 38 min$17–49Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Bay Head ke Long Branchtrain Njcll / ...
- Naiki kereta api dari Long Branch ke New York Penn Stationtrain Njcl
3 j 7 min$8–36Pandu 64.4 bt
- Pandu dari Point Pleasant ke One World Trade Centercar 64.4 bt
1 j 18 min$12–17Bas
- Naiki bas dari Beaver Dam Rd & Rt 88 ke Lakewood, NJ - Bus Terminalbus OC 4 Lakewood Brick Link
- Naiki bas dari Lakewood, NJ - Bus Terminal ke New York, NY - Broadway & Cortland St.bus Rt 9 to Wall Street
3 j 44 min$32–52
Point Pleasant ke One World Trade Center dengan bas, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Point Pleasant ke One World Trade Center adalah pandu yang berharga $11 - $17 dan mengambil masa 1j 18m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Point Pleasant ke One World Trade Center adalah pandu yang berharga $11 - $17 dan mengambil masa 1j 18m.
Tidak, tiada bas terus dari Point Pleasant ke One World Trade Center. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Beaver Dam Rd & Rt 88 dan tiba di New York, NY - Broadway & Cortland St. melalui Lakewood, NJ - Bus Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 44m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Point Pleasant ke One World Trade Center. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Bay Head dan tiba di WTC Cortlandt melalui Long Branch dan 34 St-Penn Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 7m.
Jarak antara Point Pleasant dan One World Trade Center adalah 121 batu. Jarak jalan raya ialah 64.8 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Point Pleasant ke One World Trade Center tanpa kereta adalah dengan barisan 317 bas dan bas yang memerlukan 2j 38m dan berharga $16 - $50.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 38m untuk bertolak dari Point Pleasant ke One World Trade Center, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Point Pleasant One World Trade Center ke bas, dikendalikan oleh Ocean Ride, berlepas dari stesen Beaver Dam Rd & Rt 88.
Perkhidmatan Point Pleasant One World Trade Center ke kereta api, dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari stesen Bay Head.
Cara terbaik untuk bertolak dari Point Pleasant ke One World Trade Center adalah dengan barisan 317 bas dan bas yang mengambil masa 2j 38m dan berharga $16 - $50. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $7 - $40 dan mengambil masa 3j 7m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Point Pleasant, Ocean County, NJ, Amerika Syarikat dan One World Trade Center, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Kereta api dari Bay Head ke Long Branch
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–12
- Jadual di
- njtransit.com
- Adult
- $2–12
Kereta api dari Long Branch ke New York Penn Station
- Tempoh Purata
- 1 j 41 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–21
- Jadual di
- njtransit.com
- Adult
- $2–21
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Bas dari Rt-88 At Maxson Rd ke Lakewood Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- $1–6
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $1–6
Bas dari Lakewood Bus Terminal ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 39 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $12–40
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $12–40
- Telefon
- +1 732-736-8989
- Tapak web
- co.ocean.nj.us
Bas dari Beaver Dam Rd & Rt 88 ke Lakewood, NJ - Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- $2
- Jadual di
- co.ocean.nj.us
- Adult
- $2
- Telefon
- +1 201-420-7000
- Tapak web
- academybus.com
Bas dari Lakewood, NJ - Bus Terminal ke New York, NY - Broadway & Cortland St.
- Tempoh Purata
- 1 j 55 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- $30–50
- Jadual di
- academybus.com
- Adult in app purchase
- $30–45
- Adult cash ticket
- $35–50
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Point Pleasant One World Trade Center ke bas, dikendalikan oleh Ocean Ride, tiba di stesen Lakewood, NJ - Bus Terminal.
Perkhidmatan Point Pleasant One World Trade Center ke kereta api, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di stesen Long Branch.
Ya, jarak pemanduan antara Point Pleasant ke One World Trade Center adalah 65 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 18m untuk memandu dari Point Pleasant ke One World Trade Center.



