Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Podgorica ke Sea view, Rafailovici dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bus dari Podgorica , Bus station ke Budva, Autobuska Stanicabus
1 j 54 min€6–27Kereta api, bas
Paling murah- Naiki train dari Podgorica ke Sutomoretrain Re / ...
- Naiki bus dari Sutomore, Autobuska stanica ke Rafajlovićibus
2 j 32 min€5–13Kereta api, teksi
- Naiki train dari Podgorica ke Virpazartrain Re
- Naiki taxi dari Virpazar ke Sea view, Rafailovicitaxi
1 j 15 min€76–94Bas melalui Podgorica, Autobuska Stanica (Подгорица, Aутобуска Cтаница)
- Naiki bus dari Podgorica , Bus station ke Budva, Autobuska Stanicabus
1 j 59 min€11–25Pandu 63.7 km
- Pandu dari Podgorica ke Sea view, Rafailovicicar 63.7 km
1 j 10 min€9–12Teksi
- Naiki taxi dari Podgorica ke Sea view, Rafailovicitaxi 63.7 km
1 j 10 min€120–150
Podgorica ke Sea view, Rafailovici dengan kereta api, jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Podgorica ke Sea view, Rafailovici adalah kereta api dan bas yang berharga €4 - €13 dan mengambil masa 2j 32m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Podgorica ke Sea view, Rafailovici adalah pandu yang berharga €8 - €12 dan mengambil masa 1j 10m.
Tidak, tiada bas terus dari Podgorica ke Sea view, Rafailovici. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Podgorica , Bus station dan tiba di Rafailovici melalui Opstina. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 54m.
Jarak antara Podgorica dan Sea view, Rafailovici adalah 71 km. Jarak jalan raya ialah 63.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Podgorica ke Sea view, Rafailovici tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 54m dan berharga €5 - €28.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 54m untuk bertolak dari Podgorica ke Sea view, Rafailovici, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Podgorica Sea view, Rafailovici ke bas, dikendalikan oleh Alo Express, berlepas dari stesen Podgorica , Bus station.
Perkhidmatan Podgorica Sea view, Rafailovici ke bas, dikendalikan oleh Alo Express, tiba di stesen Budva, Autobuska Stanica.
Ya, jarak pemanduan antara Podgorica ke Sea view, Rafailovici adalah 64 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 10m untuk memandu dari Podgorica ke Sea view, Rafailovici.
Tempah tiket Podgorica Sea view, Rafailovici ke bas anda dalam talian dengan Omio.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Podgorica, Montenegro dan Sea view, Rafailovici, Montenegro?
- Telefon
- +382 20 441 197
- E-mel
- info@zpcg.me
- Tapak web
- zpcg.me
Kereta api dari Podgorica ke Sutomore
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €1–5
- Jadual di
- zpcg.me
- Second Class
- €1–3
- First Class
- €4–5
Kereta api dari Podgorica ke Virpazar
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €1–4
- Jadual di
- zpcg.me
- Second Class
- €1–2
- First Class
- €3–4
- Telefon
- +382 20 624 343
- E-mel
- aloexpress@t-com.me
Bas dari Podgorica , Bus station ke Budva, Autobuska Stanica
- Tempoh Purata
- 1 j 25 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €10–16
- Jadual di
- busticket4.me
- Tempoh Purata
- 57 min
- Anggaran harga
- €75–150
Alo Taxi
- Telefon
- +382 69 019 700
City Taxi
- Telefon
- +382 20 282 300
- Tapak web
- citytaxi.com
Red Taxi
- Telefon
- +382 67 319 714
TAXI PODGORICA
- Telefon
- +382 68 615 661
