Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Place Denfert-Rochereau ke Versailles-Rive-Gauche Station dengan kereta api, kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Paris Montparnasse 1 Et 2 ke Versailles Chantierstrain Ter
44 min€2–6Barisan 4 kereta api bawah tanah, kereta api
- Naiki kereta api bawah tanah dari Denfert-Rochereau ke Saint-Michelsubway 4
- Naiki kereta api dari Saint-Michel Notre-Dame ke Versailles Château Rive Gauchetrain C
58 min€6–10Teksi
- Naiki teksi dari Place Denfert-Rochereau ke Versailles-Rive-Gauche Stationtaxi 18.6 km
23 min€30–40Pandu 18.6 km
- Pandu dari Place Denfert-Rochereau ke Versailles-Rive-Gauche Stationcar 18.6 km
23 min€3–5
Place Denfert-Rochereau ke Versailles-Rive-Gauche Station dengan jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Place Denfert-Rochereau ke Versailles-Rive-Gauche Station adalah pandu yang berharga €2 - €5 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Place Denfert-Rochereau ke Versailles-Rive-Gauche Station adalah teksi yang berharga €30 - €40 dan mengambil masa 23 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Paris Montparnasse 1 Et 2 dan tiba di Versailles Chantiers. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Jarak antara Place Denfert-Rochereau dan Versailles-Rive-Gauche Station adalah 18 km. Jarak jalan raya ialah 18.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Place Denfert-Rochereau ke Versailles-Rive-Gauche Station tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 44 min dan berharga €2 - €6.
kereta api dari Paris Montparnasse 1 Et 2 ke Versailles Chantiers mengambil masa 15 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Place Denfert-Rochereau Versailles-Rive-Gauche Station ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Paris Montparnasse 1 Et 2.
Perkhidmatan Place Denfert-Rochereau Versailles-Rive-Gauche Station ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen Versailles Chantiers.
Ya, jarak pemanduan antara Place Denfert-Rochereau ke Versailles-Rive-Gauche Station adalah 19 km. Ia mengambil masa lebih kurang 23 min untuk memandu dari Place Denfert-Rochereau ke Versailles-Rive-Gauche Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Place Denfert-Rochereau, Perancis dan Versailles-Rive-Gauche Station, Perancis?
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Paris Montparnasse 1 Et 2 ke Versailles Chantiers
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–6
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Kereta api dari Saint-Michel Notre-Dame ke Versailles Château Rive Gauche
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €3–7
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- transilien.com
Kereta api dari Paris Montparnasse 1 Et 2 ke Versailles Chantiers
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- transilien.com
Kereta api bawah tanah dari Denfert-Rochereau ke Saint-Michel
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 23 min
- Anggaran harga
- €30–40
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.fr















