Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Pittsburgh ke Noblestown Rd + Poplar dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Pittsburgh ke Noblestown Rd + Poplar adalah teksi yang berharga $12 - $15 dan mengambil masa 6 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Pittsburgh ke Noblestown Rd + Poplar adalah teksi yang berharga $12 - $15 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Liberty Ave + 7Th St dan tiba di Noblestown Rd + Poplar. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 18 min.
Jarak antara Pittsburgh dan Noblestown Rd + Poplar adalah 4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Pittsburgh ke Noblestown Rd + Poplar tanpa kereta adalah dengan barisan 31 bas yang memerlukan 18 min dan berharga .
barisan 31 bas dari Liberty Ave + 7Th St ke Noblestown Rd + Poplar mengambil masa 18 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Pittsburgh Noblestown Rd + Poplar ke bas, dikendalikan oleh Pittsburgh Regional Transit, berlepas dari stesen Liberty Ave + 7Th St.
Perkhidmatan Pittsburgh Noblestown Rd + Poplar ke bas, dikendalikan oleh Pittsburgh Regional Transit, tiba di stesen Noblestown Rd + Poplar.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Pittsburgh, PA, Amerika Syarikat dan Noblestown Rd + Poplar, PA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 412-442-2000
- Tapak web
- rideprt.org
Bas dari Liberty Ave + 7Th St ke Noblestown Rd + Poplar
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- rideprt.org
