Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Piazza del Duomo ke c.so lodi via friuli dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 3 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Duomo M3 ke Lodi T.I.B.B.3
10 min€1–2Bas
- Naiki bas dari duomo m1 m3 ke c.so lodi via friuliNm3
11 min€1–2Teksi
- Naiki teksi dari Piazza del Duomo ke c.so lodi via friuli5 km
7 min€10–13Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Piazza del Duomo ke c.so lodi via friuli2.6 km
31 min
Piazza del Duomo ke c.so lodi via friuli dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Piazza del Duomo ke c.so lodi via friuli adalah bas yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 11 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Piazza del Duomo ke c.so lodi via friuli adalah teksi yang berharga €10 - €13 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari duomo m1 m3 dan tiba di c.so lodi via friuli. Perkhidmatan berlepas setiap 2 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Duomo M3 dan tiba di Lodi T.I.B.B.. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Piazza del Duomo dan c.so lodi via friuli adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Piazza del Duomo ke c.so lodi via friuli tanpa kereta adalah dengan barisan 3 kereta api bawah tanah yang memerlukan 10 min dan berharga €1 - €2.
barisan 3 kereta api bawah tanah dari Duomo M3 ke Lodi T.I.B.B. mengambil masa 5 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Piazza del Duomo c.so lodi via friuli ke bas, dikendalikan oleh ATM, berlepas dari stesen duomo m1 m3.
Perkhidmatan Piazza del Duomo c.so lodi via friuli ke kereta api, dikendalikan oleh ATM, berlepas dari stesen Duomo M3.
Perkhidmatan Piazza del Duomo c.so lodi via friuli ke bas, dikendalikan oleh ATM, tiba di stesen c.so lodi via friuli.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Piazza del Duomo, Lombardia, Itali dan c.so lodi via friuli, Itali?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- atm.it
Kereta api bawah tanah dari Duomo M3 ke Lodi T.I.B.B.
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- atm.it
Bas dari duomo m1 m3 ke c.so lodi via friuli
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- €10–13
Taxi Milano
- Telefon
- +39 02 8585
- Tapak web
- milanoradiotaxi.it
Taxi Blu
- Telefon
- +39 02 4040
- Tapak web
- taxiblu.it
Taxi 026969
- Telefon
- +39 02 661 16454
- Tapak web
- 026969.it
Etaxi SRL
- Telefon
- +39 02 5353
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Piazza del Duomo c.so lodi via friuli ke kereta api, dikendalikan oleh ATM, tiba di stesen Lodi T.I.B.B..






