Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Piazza Barberini ke Re Di Roma dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Barberini ke Re Di Romasubway Mea
8 min€2Bas
- Naiki bas dari Barberini ke Appia-Re Di Romabus 590 / ...
14 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Piazza Barberini ke Re Di Romataxi 3.7 km
4 min€16–20Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Piazza Barberini ke Re Di Romawalk 3.6 km
43 min
Piazza Barberini ke Re Di Roma dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Piazza Barberini ke Re Di Roma adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 8 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Piazza Barberini ke Re Di Roma adalah teksi yang berharga €16 - €20 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Barberini dan tiba di Appia-Re Di Roma. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Barberini dan tiba di Re Di Roma. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Piazza Barberini dan Re Di Roma adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Piazza Barberini ke Re Di Roma tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 8 min dan berharga €2.
kereta api bawah tanah dari Barberini ke Re Di Roma mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Piazza Barberini Re Di Roma ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Barberini.
Perkhidmatan Piazza Barberini Re Di Roma ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Barberini.
Perkhidmatan Piazza Barberini Re Di Roma ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Appia-Re Di Roma.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Piazza Barberini, Itali dan Re Di Roma, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Barberini ke Re Di Roma
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Barberini ke Appia-Re Di Roma
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- €16–20
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Piazza Barberini Re Di Roma ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Re Di Roma.



