Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Perth Amboy ke The Shops at Riverside dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Perth Amboy ke Secaucus Upper Leveltrain Njcl
- Naiki kereta api dari Secaucus Lower Level ke New Bridge Landingtrain Pasc
2 j 6 min$5–25Bas
- Naiki bas dari Hylan Blvd/Craig Av ke West 42nd Street & 8th Avenuebus Sim26 / ...
- Naiki bas dari Port Authority Bus Terminal ke Kinderkamack Rd At Grand Avebus 165
2 j 36 min$11–33Pandu 35.3 bt
- Pandu dari Perth Amboy ke The Shops at Riversidecar 35.3 bt
46 min$7–10Teksi
- Naiki teksi dari Perth Amboy ke The Shops at Riversidetaxi 35.3 bt
46 min$130–170Bas melalui Rector St At Fayette St
- Naiki bas dari Rector St At Fayette St ke Port Authority Bus Terminalbus 116
- Naiki bas dari Port Authority Bus Terminal ke Kinderkamack Rd At Grand Avebus 165
2 j 40 min$18–56
Perth Amboy ke The Shops at Riverside dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Perth Amboy ke The Shops at Riverside adalah pandu yang berharga $6 - $10 dan mengambil masa 46 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Perth Amboy ke The Shops at Riverside adalah pandu yang berharga $6 - $10 dan mengambil masa 46 min.
Tidak, tiada bas terus dari Perth Amboy ke The Shops at Riverside. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Hylan Blvd/Craig Av dan tiba di Kinderkamack Rd At Grand Ave melalui Port Authority Bus Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 36m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Perth Amboy ke The Shops at Riverside. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Perth Amboy dan tiba di New Bridge Landing melalui Secaucus Lower Level. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 6m.
Jarak antara Perth Amboy dan The Shops at Riverside adalah 35 batu. Jarak jalan raya ialah 35.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Perth Amboy ke The Shops at Riverside tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 2j 6m dan berharga $4 - $25.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 6m untuk bertolak dari Perth Amboy ke The Shops at Riverside, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Perth Amboy The Shops at Riverside ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen Hylan Blvd/Craig Av.
Perkhidmatan Perth Amboy The Shops at Riverside ke kereta api, dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari stesen Perth Amboy.
Cara terbaik untuk bertolak dari Perth Amboy ke The Shops at Riverside adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2j 6m dan berharga $4 - $25. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga $10 - $35 dan mengambil masa 2j 36m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Perth Amboy, NJ, Amerika Syarikat dan The Shops at Riverside, NJ, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Kereta api dari Perth Amboy ke Secaucus Upper Level
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–14
- Jadual di
- njtransit.com
- Adult
- $2–14
Kereta api dari Secaucus Lower Level ke New Bridge Landing
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–11
- Jadual di
- njtransit.com
- Adult
- $2–11
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Bas dari Hylan Blvd/Craig Av ke West 42nd Street & 8th Avenue
- Tempoh Purata
- 1 j 11 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Bas dari Port Authority Bus Terminal ke Kinderkamack Rd At Grand Ave
- Tempoh Purata
- 1 j 3 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $8–26
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $8–26
Bas dari Rector St At Fayette St ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 15 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $9–30
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $9–30
- Tempoh Purata
- 46 min
- Anggaran harga
- $130–170
Edison Taxi
- Telefon
- +1 732-201-5555
- Tapak web
- edisontaxi.com
Edison Cab and Transportation
- Telefon
- +17326485780
AZ Masood Taxi
- Telefon
- +17323721246
- Tapak web
- azmasoodtaxi.com
Elizabeth Taxi
- Telefon
- +1 908-344-1729
- Tapak web
- elizabethtaxi.com
Black Cabby
- Telefon
- +1 908-76-82947
- Tapak web
- blackcabby.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Perth Amboy The Shops at Riverside ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen West 42nd Street & 8th Avenue.
Perkhidmatan Perth Amboy The Shops at Riverside ke kereta api, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di stesen Secaucus Upper Level.
Ya, jarak pemanduan antara Perth Amboy ke The Shops at Riverside adalah 35 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 46 min untuk memandu dari Perth Amboy ke The Shops at Riverside.
