Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Perpignan ke Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 540 bas
Terbaik- Naiki bas dari PERPIGNAN - SANKEO Mercader ke ARGELÈS-SUR-MER - Aire Multimodale540
49 minPandu 20.3 km
Paling murah- Pandu dari Perpignan ke Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer20.3 km
19 min€4–5Teksi
- Naiki teksi dari Perpignan ke Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer20.3 km
19 min€45–55
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Perpignan ke Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer adalah pandu yang berharga €3 - €5 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Perpignan ke Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer adalah teksi yang berharga €45 - €55 dan mengambil masa 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari PERPIGNAN - SANKEO Mercader dan tiba di ARGELÈS-SUR-MER - Aire Multimodale. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 30 min.
Jarak antara Perpignan dan Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer adalah 21 km. Jarak jalan raya ialah 20.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Perpignan ke Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer tanpa kereta adalah dengan barisan 540 bas yang memerlukan 49 min dan berharga .
barisan 540 bas dari PERPIGNAN - SANKEO Mercader ke ARGELÈS-SUR-MER - Aire Multimodale mengambil masa 30 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Perpignan Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh liO Occitanie - Pyrénées-Orientales, berlepas dari stesen PERPIGNAN - SANKEO Mercader.
Perkhidmatan Perpignan Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh liO Occitanie - Pyrénées-Orientales, tiba di stesen ARGELÈS-SUR-MER - Aire Multimodale.
Ya, jarak pemanduan antara Perpignan ke Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer adalah 20 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Perpignan ke Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Perpignan, Perancis dan Camping Paradis Le Pearl, Argelès-sur-Mer, Perancis?
- Telefon
- +33 805 60 81 00
- Tapak web
- lio.laregion.fr
Bas dari PERPIGNAN - SANKEO Mercader ke ARGELÈS-SUR-MER - Aire Multimodale
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- lio-occitanie.fr
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- €45–55
Station de taxis de la gare
- Telefon
- +33 4 68 34 59 49
Maso François
- Telefon
- +33 4 68 35 20 89
Accueil Perpignan Taxi
- Telefon
- +33 4 68 35 15 15
- Tapak web
- accueilperpignantaxi.fr
