Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Pasig ke Greenhills (mixed-use development) dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari E.Abello / Ortigas Ave Intersection, Pasig City, Manila ke Ortigas Ave, San Juan, ManilaCainta - Quiapo via Ortigas Ave, Magsaysay Blvd / ...
16 min₱16–24Teksi
- Naiki teksi dari Pasig ke Greenhills (mixed-use development)3.2 km
4 min₱95–120Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Pasig ke Greenhills (mixed-use development)3 km
36 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Pasig ke Greenhills (mixed-use development) adalah bas yang berharga ₱16 - ₱24 dan mengambil masa 16 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Pasig ke Greenhills (mixed-use development) adalah teksi yang berharga ₱95 - ₱120 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari E.Abello / Ortigas Ave Intersection, Pasig City, Manila dan tiba di Ortigas Ave, San Juan, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Pasig dan Greenhills (mixed-use development) adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Pasig ke Greenhills (mixed-use development) tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 16 min dan berharga ₱16 - ₱24.
bas dari E.Abello / Ortigas Ave Intersection, Pasig City, Manila ke Ortigas Ave, San Juan, Manila mengambil masa 9 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Pasig Greenhills (mixed-use development) ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen E.Abello / Ortigas Ave Intersection, Pasig City, Manila.
Perkhidmatan Pasig Greenhills (mixed-use development) ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Ortigas Ave, San Juan, Manila.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Pasig, Filipina dan Greenhills (mixed-use development), Filipina?
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari E.Abello / Ortigas Ave Intersection, Pasig City, Manila ke Ortigas Ave, San Juan, Manila
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱16–24
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- ₱95–120
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com


