Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Pasay ke Ceres Cubao Terminal, Manila dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Taft Ave MRT ke MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila
41 min₱12–27Bas
- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng Pasay ke Epifanio de los Santos Av, Quezon City, ManilaBaclaran Malabon / ...
1 j 8 min₱55–90Teksi
- Naiki teksi dari Pasay ke Ceres Cubao Terminal, Manila13.4 km
15 min₱240–300Pandu 13.4 km
- Pandu dari Pasay ke Ceres Cubao Terminal, Manila13.4 km
15 min₱103–148Bas melalui Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila
- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng Pasay ke Epifanio de los Santos Av, Quezon City, ManilaBaclaran Malabon / ...
1 j 10 min₱55–90
Pasay ke Ceres Cubao Terminal, Manila dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Pasay ke Ceres Cubao Terminal, Manila adalah kereta api yang berharga ₱12 - ₱27 dan mengambil masa 41 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Pasay ke Ceres Cubao Terminal, Manila adalah teksi yang berharga ₱240 - ₱300 dan mengambil masa 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng Pasay dan tiba di Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 8m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Taft Ave MRT dan tiba di MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Jarak antara Pasay dan Ceres Cubao Terminal, Manila adalah 13 km. Jarak jalan raya ialah 13.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Pasay ke Ceres Cubao Terminal, Manila tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 41 min dan berharga ₱12 - ₱27.
kereta api dari Taft Ave MRT ke MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila mengambil masa 29 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Pasay Ceres Cubao Terminal, Manila ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng Pasay.
Perkhidmatan Pasay Ceres Cubao Terminal, Manila ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Rail, berlepas dari stesen Taft Ave MRT.
Cara terbaik untuk bertolak dari Pasay ke Ceres Cubao Terminal, Manila adalah dengan kereta api yang mengambil masa 41 min dan berharga ₱12 - ₱27. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga ₱55 - ₱90 dan mengambil masa 1j 8m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Pasay, Filipina dan Ceres Cubao Terminal, Manila, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 8929-5347 local 2810
- E-mel
- feedback@dotcmrt3.gov.ph
- Tapak web
- facebook.com
Kereta api dari Taft Ave MRT ke MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱12–27
- Jadual di
- dotrmrt3.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng Pasay ke Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱55–90
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- ₱240–300
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Pasay Ceres Cubao Terminal, Manila ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila.
Perkhidmatan Pasay Ceres Cubao Terminal, Manila ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Rail, tiba di stesen MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila.
Ya, jarak pemanduan antara Pasay ke Ceres Cubao Terminal, Manila adalah 13 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari Pasay ke Ceres Cubao Terminal, Manila.




