Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Partick ke Livingston Designer Outlet dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, bas
Terbaik- Naiki train dari Partick ke Bathgatetrain Helensburgh Central - Edinburgh / ...
- Naiki bus dari Gordon Avenue ke Bus Terminalbus X27 / ...
1 j 52 min£13–19Pandu 33.7 bt
Paling murah- Pandu dari Partick ke Livingston Designer Outletcar 33.7 bt
41 min£9–13Barisan 77 bas, bas
- Naiki bus dari Peel Street Stop 1 ke Buchanan Bus Stationbus 77
- Naiki bus dari Buchanan Bus Station ke Deer Parkbus Uk090
1 j 54 min£10–17Teksi
- Naiki taxi dari Partick ke Livingston Designer Outlettaxi 33.7 bt
41 min£150–180Kereta api, barisan 74 bas
- Naiki train dari Partick ke Bathgatetrain Helensburgh Central - Edinburgh / ...
- Naiki bus dari Gordon Avenue ke The Boulevard Bar & Grillbus 74
1 j 54 min£13–19
Partick ke Livingston Designer Outlet dengan kereta api, bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Partick ke Livingston Designer Outlet adalah pandu yang berharga £8 - £13 dan mengambil masa 41 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Partick ke Livingston Designer Outlet adalah pandu yang berharga £8 - £13 dan mengambil masa 41 min.
Tidak, tiada bas terus dari Partick ke Livingston Designer Outlet. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Peel Street Stop 1 dan tiba di Bus Terminal melalui Buchanan Bus Station dan Deer Park. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 54m.
Jarak antara Partick dan Livingston Designer Outlet adalah 40 batu. Jarak jalan raya ialah 33.9 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Partick ke Livingston Designer Outlet tanpa kereta adalah dengan kereta api dan bas yang memerlukan 1j 52m dan berharga £12 - £20.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 52m untuk bertolak dari Partick ke Livingston Designer Outlet, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Partick Livingston Designer Outlet ke bas, dikendalikan oleh First Greater Glasgow, berlepas dari stesen Peel Street Stop 1.
Perkhidmatan Partick Livingston Designer Outlet ke bas, dikendalikan oleh First Greater Glasgow, tiba di stesen Buchanan Bus Station.
Ya, jarak pemanduan antara Partick ke Livingston Designer Outlet adalah 34 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 41 min untuk memandu dari Partick ke Livingston Designer Outlet.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Partick, Scotland dan Livingston Designer Outlet, Scotland?
- Telefon
- +44 (0)344 811 0141
- Tapak web
- ScotRail
Kereta api dari Partick ke Bathgate
- Tempoh Purata
- 59 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £10–18
- Jadual di
- ScotRail
Kereta api dari Partick ke Bathgate
- Tempoh Purata
- 59 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £10–18
- Jadual di
- ScotRail
- Telefon
- 0131 554 4494
- E-mel
- mail@lothianbuses.com
- Tapak web
- Lothian Country Buses
Bas dari Gordon Avenue ke Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 47 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- Lothian Country Buses
Bas dari Gordon Avenue ke The Boulevard Bar & Grill
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- Lothian Country Buses
- Tempoh Purata
- 41 min
- Anggaran harga
- £150–180
East Dunbartonshire T.O.A.
- Telefon
- +44 141 762 1011
- Tapak web
- eastdunbartonshiretaxi.co.uk
GET BLACK CAB
- Telefon
- +44 141 554 1111
- Tapak web
- getblackcab.com
Glasgow Taxis Ltd
- Telefon
- +44 141 429 7070
- Tapak web
- glasgowtaxis.co.uk
Larkhall TOA Taxis
- Telefon
- +44 1698 884714
- Tapak web
- larkhalltoa.com
TOA Taxis
- Telefon
- +44 1389 742121
- Tapak web
- toataxislimited.co.uk




