Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Parramatta ke Briens Rd Before Kleins Rd dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 606 bas
Terbaik- Naiki bas dari Parramatta Station, Stand A4 ke Cumberland Hwy After Kleins Rdbus 606
14 min$1–4Trem
- Naiki trem dari Parramatta Square station ke Ngara stationtram L4
29 minTeksi
- Naiki teksi dari Parramatta ke Briens Rd Before Kleins Rdtaxi 4.3 km
5 min$14–17Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Parramatta ke Briens Rd Before Kleins Rdwalk 3.6 km
43 min
Parramatta ke Briens Rd Before Kleins Rd dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Parramatta ke Briens Rd Before Kleins Rd adalah barisan 606 bas yang berharga $1 - $4 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Parramatta ke Briens Rd Before Kleins Rd adalah teksi yang berharga $14 - $17 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Parramatta Station, Stand A4 dan tiba di Cumberland Hwy After Kleins Rd. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Parramatta Square station dan tiba di Ngara station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Parramatta dan Briens Rd Before Kleins Rd adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Parramatta ke Briens Rd Before Kleins Rd tanpa kereta adalah dengan barisan 606 bas yang memerlukan 14 min dan berharga $1 - $4.
barisan 606 bas dari Parramatta Station, Stand A4 ke Cumberland Hwy After Kleins Rd mengambil masa 14 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Parramatta Briens Rd Before Kleins Rd ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari stesen Parramatta Station, Stand A4.
Perkhidmatan Parramatta Briens Rd Before Kleins Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Light Rail, berlepas dari stesen Parramatta Square station.
Perkhidmatan Parramatta Briens Rd Before Kleins Rd ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di stesen Cumberland Hwy After Kleins Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Parramatta, NSW, Australia dan Briens Rd Before Kleins Rd, NSW, Australia?
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Trem dari Parramatta Square station ke Ngara station
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- transportnsw.info
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Bas dari Parramatta Station, Stand A4 ke Cumberland Hwy After Kleins Rd
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1–4
- Jadual di
- transportnsw.info
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- $14–17
Silver Taxi Sydney
- Telefon
- 1300 607 666
- Tapak web
- sydneytaxicabs.com.au
WAV CABS
- Telefon
- +61 451 555 009
- Tapak web
- wavmaxicabs.com.au
Silver Service
- Telefon
- +61 9088 0445
- Tapak web
- silverservice.com.au
RSL Cabs
- Telefon
- +61 2 9581 1111
- Tapak web
- rslcabs.com.au
13Cabs
- Telefon
- 13 2227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Manly Warringah Cabs
- Telefon
- +61 9972 5600
- Tapak web
- manlycabs.com.au
Windsor Taxicab Services
- Telefon
- +61488 048 208
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Parramatta Briens Rd Before Kleins Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Light Rail, tiba di stesen Ngara station.


