Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Parla ke Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau berkongsi kenderaan
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Parla ke Getafe-Sector 3C4a / ...
25 min€1–3Barisan 461 bas
- Naiki bas dari Isabel Ii-Gobernador ke Ctra.A42 Km 15461
45 min€1–3Teksi
- Naiki teksi dari Parla ke Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 39.7 km
10 min€16–20Pandu 9.7 km
- Pandu dari Parla ke Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 39.7 km
10 min€2–3Berkongsi kenderaan
- Naiki berkongsi kenderaan dari Parla ke Getafe9.4 km
52 min€1–4
Parla ke Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Parla ke Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 adalah barisan 461 bas yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 45 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Parla ke Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 adalah teksi yang berharga €16 - €20 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Isabel Ii-Gobernador dan tiba di Ctra.A42 Km 15. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 24 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Parla dan tiba di Getafe-Sector 3. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Jarak antara Parla dan Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 adalah 9 km. Jarak jalan raya ialah 9.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Parla ke Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 25 min dan berharga €1 - €3.
kereta api dari Parla ke Getafe-Sector 3 mengambil masa 6 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Parla Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari stesen Isabel Ii-Gobernador.
Perkhidmatan Parla Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, berlepas dari stesen Parla.
Cara terbaik untuk bertolak dari Parla ke Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 adalah dengan kereta api yang mengambil masa 25 min dan berharga €1 - €3. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 461 bas, yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 45 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Parla, Sepanyol dan Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3, Sepanyol?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Parla ke Getafe-Sector 3
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- renfe.com
- Telefon
- 012
- E-mel
- tarjetatransportepublico@madrid.org
- Tapak web
- crtm.es
Bas dari Isabel Ii-Gobernador ke Ctra.A42 Km 15
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- crtm.es
- Tapak web
- blablacar.com
Berkongsi kenderaan dari Parla ke Getafe
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- €1–4
- Tempah di
- blablacar.es
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- €16–20
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Taxi Reserva
- Telefon
- +34 910 85 54 44
- Tapak web
- taxireserva.es
Taxi Airport Madrid
- Telefon
- +34 685 31 42 67
- Tapak web
- taxiairportmadrid.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 76 00 81
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Parla Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di stesen Ctra.A42 Km 15.
Perkhidmatan Parla Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, tiba di stesen Getafe-Sector 3.
Ya, jarak pemanduan antara Parla ke Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 adalah 10 km. Ia mengambil masa lebih kurang 10 min untuk memandu dari Parla ke Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3.
Tempah tiket Parla Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3 ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Parla dan Av.Juan Carlos I-C.C.Getafe 3. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.









