Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Parchal ke Praia da Rocha dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 32 bas, barisan 33 bas
Terbaik- Naiki bas dari Portimão - Estação ke Portimão - Largo do Diquebus 32
- Naiki bas dari Portimão - Largo do Dique ke Hotel Júpiterbus 33 / ...
43 min€2–4Teksi
- Naiki teksi dari Parchal ke Praia da Rochataxi 4.2 km
5 min€9–11Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Parchal ke Praia da Rochawalk 4.2 km
50 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Parchal ke Praia da Rocha adalah barisan 32 bas dan barisan 33 bas yang berharga €2 - €5 dan mengambil masa 43 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Parchal ke Praia da Rocha adalah teksi yang berharga €9 - €11 dan mengambil masa 5 min.
Tidak, tiada bas terus dari Parchal ke Praia da Rocha. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Portimão - Estação dan tiba di Hotel Júpiter melalui Portimão - Largo do Dique. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 43 min.
Jarak antara Parchal dan Praia da Rocha adalah 7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Parchal ke Praia da Rocha tanpa kereta adalah dengan barisan 32 bas dan barisan 33 bas yang memerlukan 43 min dan berharga €2 - €5.
Ia mengambil masa lebih kurang 43 min untuk bertolak dari Parchal ke Praia da Rocha, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Parchal Praia da Rocha ke bas, dikendalikan oleh Vai e Vem Citybus Circuito Urbano, berlepas dari stesen Portimão - Estação.
Perkhidmatan Parchal Praia da Rocha ke bas, dikendalikan oleh Vai e Vem Citybus Circuito Urbano, tiba di stesen Portimão - Largo do Dique.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Parchal, Portugal dan Praia da Rocha, Portugal?
- Telefon
- +351 300 074 830
- E-mel
- clientes@vamusalgarve.pt
- Tapak web
- cm-portimao.pt
Bas dari Portimão - Estação ke Portimão - Largo do Dique
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- https://vamusalgarve.pt/
- On board ticket
- €2
Bas dari Portimão - Largo do Dique ke Hotel Júpiter
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- https://vamusalgarve.pt/
- On board ticket
- €2
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- €9–11
Rádio Táxis Arade
- Telefon
- +351 282 460 610
Auto Táxis Aivado & Filhos Lda
- Telefon
- +351 965 400 510

