Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Pantheon ke hu Roma Camping In Town, Rome dengan kereta api, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Roma S. Pietro ke Roma AureliaRe / ...
49 min€2–4Barisan 916 bas, barisan 247 bas
- Naiki bas dari Argentina ke Gregorio Vii/Villa Carpegna916 / ...
- Naiki bas dari Gregorio Vii/Villa Carpegna ke Staz.Ne Aurelia247
1 j 1 min€2–14Teksi
- Naiki teksi dari Pantheon ke hu Roma Camping In Town, Rome8.5 km
13 min€24–30Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Pantheon ke hu Roma Camping In Town, Rome7.6 km
1 j 31 min
Pantheon ke hu Roma Camping In Town, Rome dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Pantheon ke hu Roma Camping In Town, Rome adalah kereta api yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 49 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Pantheon ke hu Roma Camping In Town, Rome adalah teksi yang berharga €24 - €30 dan mengambil masa 13 min.
Tidak, tiada bas terus dari Pantheon ke hu Roma Camping In Town, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Argentina dan tiba di Staz.Ne Aurelia melalui Gregorio Vii/Villa Carpegna. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 1m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Roma S. Pietro dan tiba di Roma Aurelia. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Pantheon dan hu Roma Camping In Town, Rome adalah 9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Pantheon ke hu Roma Camping In Town, Rome tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 49 min dan berharga €2 - €4.
kereta api dari Roma S. Pietro ke Roma Aurelia mengambil masa 5 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Pantheon hu Roma Camping In Town, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Argentina.
Perkhidmatan Pantheon hu Roma Camping In Town, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia S.p.A., berlepas dari stesen Roma S. Pietro.
Cara terbaik untuk bertolak dari Pantheon ke hu Roma Camping In Town, Rome adalah dengan kereta api yang mengambil masa 49 min dan berharga €2 - €4. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 916 bas dan barisan 247 bas, yang berharga €2 - €14 dan mengambil masa 1j 1m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Pantheon, Itali dan hu Roma Camping In Town, Rome, Itali?
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma S. Pietro ke Roma Aurelia
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Argentina ke Gregorio Vii/Villa Carpegna
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Gregorio Vii/Villa Carpegna ke Staz.Ne Aurelia
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- €24–30
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Pantheon hu Roma Camping In Town, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Gregorio Vii/Villa Carpegna.
Perkhidmatan Pantheon hu Roma Camping In Town, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia S.p.A., tiba di stesen Roma Aurelia.




