Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Pantheon ke Hotel Villa Pamphili Roma, Rome dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas melalui Bravetta/Guidi
Terbaik- Naiki bas dari C.So Vittorio Emanuele/S. A. Della Valle ke Bravetta/Guidibus n98
47 min€2–7Barisan 8 trem
- Naiki trem dari Arenula/Cairoli ke Casalettotram 8
55 min€2Bas
- Naiki bas dari Plebiscito ke Silvestri/Fosso Affogalasinobus H / ...
55 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Pantheon ke Hotel Villa Pamphili Roma, Rometaxi 6.9 km
11 min€22–27Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Pantheon ke Hotel Villa Pamphili Roma, Romewalk 5.2 km
1 j 2 min
Pantheon ke Hotel Villa Pamphili Roma, Rome dengan jalan kaki dan trem
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Pantheon ke Hotel Villa Pamphili Roma, Rome adalah barisan 8 trem yang berharga €2 dan mengambil masa 55 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Pantheon ke Hotel Villa Pamphili Roma, Rome adalah teksi yang berharga €22 - €27 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari C.So Vittorio Emanuele/S. A. Della Valle dan tiba di Bravetta/Guidi. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Arenula/Cairoli dan tiba di Casaletto. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 33 min.
Jarak antara Pantheon dan Hotel Villa Pamphili Roma, Rome adalah 9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Pantheon ke Hotel Villa Pamphili Roma, Rome tanpa kereta adalah dengan bas melalui Bravetta/Guidi yang memerlukan 47 min dan berharga €1 - €7.
bas dari C.So Vittorio Emanuele/S. A. Della Valle ke Bravetta/Guidi mengambil masa 17 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Pantheon Hotel Villa Pamphili Roma, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen C.So Vittorio Emanuele/S. A. Della Valle.
Perkhidmatan Pantheon Hotel Villa Pamphili Roma, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Arenula/Cairoli.
Perkhidmatan Pantheon Hotel Villa Pamphili Roma, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Bravetta/Guidi.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Pantheon, Itali dan Hotel Villa Pamphili Roma, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Trem dari Arenula/Cairoli ke Casaletto
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari C.So Vittorio Emanuele/S. A. Della Valle ke Bravetta/Guidi
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Plebiscito ke Silvestri/Fosso Affogalasino
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- €22–27
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Pantheon Hotel Villa Pamphili Roma, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Casaletto.


