Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Pantai Bondi ke Epping Rd At Crimea Rd dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 333 bas, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki bas dari Bondi Rd Opp Castlefield St ke Bondi Junction Station, Grafton St, Stand Qbus 333 / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari Martin Place Station ke Epping Stationsubway M1
52 min$13–23Pandu 25 km
Paling murah- Pandu dari Pantai Bondi ke Epping Rd At Crimea Rdcar 25 km
24 min$5–7Barisan 333 bas, barisan 292 bas
- Naiki bas dari Bondi Beach, Campbell Pde, Stand A ke Martin Place Station, Elizabeth St, Stand Cbus 333
- Naiki bas dari Wynyard Station, Clarence St, Stand R ke Epping Boys High School, Vimiera Rdbus 292 / ...
1 j 49 min$8–12Teksi
- Naiki teksi dari Pantai Bondi ke Epping Rd At Crimea Rdtaxi 25 km
24 min$75–90
Pantai Bondi ke Epping Rd At Crimea Rd dengan bas, kereta api dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Pantai Bondi ke Epping Rd At Crimea Rd adalah pandu yang berharga $4 - $7 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Pantai Bondi ke Epping Rd At Crimea Rd adalah teksi yang berharga $75 - $90 dan mengambil masa 24 min.
Tidak, tiada bas terus dari Pantai Bondi ke Epping Rd At Crimea Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Bondi Beach, Campbell Pde, Stand A dan tiba di Epping Boys High School, Vimiera Rd melalui Wynyard Station, Clarence St, Stand R. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 49m.
Jarak antara Pantai Bondi dan Epping Rd At Crimea Rd adalah 31 km. Jarak jalan raya ialah 25 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Pantai Bondi ke Epping Rd At Crimea Rd tanpa kereta adalah dengan barisan 333 bas dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 52 min dan berharga $13 - $23.
Ia mengambil masa lebih kurang 52 min untuk bertolak dari Pantai Bondi ke Epping Rd At Crimea Rd, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Pantai Bondi Epping Rd At Crimea Rd ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari stesen Bondi Beach, Campbell Pde, Stand A.
Perkhidmatan Pantai Bondi Epping Rd At Crimea Rd ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di stesen Martin Place Station, Elizabeth St, Stand C.
Ya, jarak pemanduan antara Pantai Bondi ke Epping Rd At Crimea Rd adalah 25 km. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Pantai Bondi ke Epping Rd At Crimea Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Pantai Bondi, NSW, Australia dan Epping Rd At Crimea Rd, NSW, Australia?
- E-mel
- sydneymetro@transport.nsw.gov.au
- Tapak web
- transportnsw.info
Kereta api bawah tanah dari Martin Place Station ke Epping Station
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- transportnsw.info
- Adult Fare
- $4–6
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Bas dari Bondi Rd Opp Castlefield St ke Bondi Junction Station, Grafton St, Stand Q
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- transportnsw.info
Bas dari Bondi Beach, Campbell Pde, Stand A ke Martin Place Station, Elizabeth St, Stand C
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- transportnsw.info
- Telefon
- 1300 692 929
- Tapak web
- busways.com.au
Bas dari Wynyard Station, Clarence St, Stand R ke Epping Boys High School, Vimiera Rd
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- https://www.busways.com.au/nsw/plan-your-trip/route-timetables
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- $75–90
WAV CABS
- Telefon
- +61 451 555 009
- Tapak web
- wavmaxicabs.com.au
Silver Service
- Telefon
- 133 100
- Tapak web
- silverservice.com.au
Black & White Cabs
- Telefon
- 133 222
- Tapak web
- blackandwhitecabs.com.au
13Cabs
- Telefon
- 13 2227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
ingogo
- Telefon
- 5120 2095
- Tapak web
- ingogo.com.au






