Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Pakil ke Santa Rosa dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Pakil ke Lucena Grand Terminalbus
- Naiki bas dari Lucena Grand Terminal ke Alabangbus
- Naiki bas dari South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila ke SM City Sta Rosa, National Hwy, Santa Rosa City, Manilabus
7 j 21 min₱491–625Pandu 68 km
- Pandu dari Pakil ke Santa Rosacar 68 km
1 j 6 min₱523–755Teksi
- Naiki teksi dari Pakil ke Santa Rosataxi 68 km
1 j 6 min₱1,000–1,300
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Pakil ke Santa Rosa adalah bas yang berharga ₱490 - ₱650 dan mengambil masa 7j 21m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Pakil ke Santa Rosa adalah pandu yang berharga ₱500 - ₱800 dan mengambil masa 1j 6m.
Tidak, tiada bas terus dari Pakil ke Santa Rosa. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Pakil dan tiba di SM City Sta Rosa, National Hwy, Santa Rosa City, Manila melalui Lucena Grand Terminal dan South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 7j 21m.
Jarak antara Pakil dan Santa Rosa adalah 258 km. Jarak jalan raya ialah 68 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Pakil ke Santa Rosa tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 7j 21m dan berharga ₱490 - ₱650.
Ia mengambil masa lebih kurang 7j 21m untuk bertolak dari Pakil ke Santa Rosa, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Pakil Santa Rosa ke bas, dikendalikan oleh AH Transport, berlepas dari stesen Pakil.
Perkhidmatan Pakil Santa Rosa ke bas, dikendalikan oleh AH Transport, tiba di stesen Lucena Grand Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Pakil ke Santa Rosa adalah 68 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 6m untuk memandu dari Pakil ke Santa Rosa.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Pakil, Filipina dan Santa Rosa, CALABARZON, Filipina?
- Telefon
- +63 (42)793-3279
- Tapak web
- ah-transport.appspot.com
Bas dari Pakil ke Lucena Grand Terminal
- Tempoh Purata
- 2 j 22 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- ₱191–210
- Jadual di
- facebook.com
- Non-aircon
- ₱191
- Aircon
- ₱210
- Telefon
- +(63) 917 522 5463
- E-mel
- jacgcares@gmail.com
- Tapak web
- jacliner.com
Bas dari Lucena Grand Terminal ke Alabang
- Tempoh Purata
- 3 j 14 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₱240–320
- Jadual di
- jacliner.com
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila ke SM City Sta Rosa, National Hwy, Santa Rosa City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 16 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱60–95
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 1 j 6 min
- Anggaran harga
- ₱1,000–1,300





