Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Paco ke Bandar Raya San Pablo dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Jam Liner Buendia Bus Terminal ke San Pablo Citybus Lucena / ...
2 j 21 min₱140–170Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari San Andres ke Calambatrain Tutuban
- Naiki kereta api dari Calamba ke San Pablotrain Calamba
4 j 30 min₱58–99Pandu 81.3 km
- Pandu dari Paco ke Bandar Raya San Pablocar 81.3 km
1 j 9 min₱624–901Teksi
- Naiki teksi dari Paco ke Bandar Raya San Pablotaxi 81.3 km
1 j 9 min₱1,200–1,500Bas melalui South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila
- Naiki bas dari Taft Ave / T.M. Kalaw Intersection, Manila ke South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manilabus GMA - Plaza Lawton via Ayala, Carmona, SSH
- Naiki bas dari Alabang ke San Pablo Citybus
3 j 50 min₱207–293
Paco ke Bandar Raya San Pablo dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Paco ke Bandar Raya San Pablo adalah kereta api yang berharga ₱55 - ₱100 dan mengambil masa 4j 30m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Paco ke Bandar Raya San Pablo adalah pandu yang berharga ₱600 - ₱900 dan mengambil masa 1j 9m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Jam Liner Buendia Bus Terminal dan tiba di San Pablo City. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2j 21m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Paco ke Bandar Raya San Pablo. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari San Andres dan tiba di San Pablo melalui Calamba. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 30m.
Jarak antara Paco dan Bandar Raya San Pablo adalah 78 km. Jarak jalan raya ialah 81.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Paco ke Bandar Raya San Pablo tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 2j 21m dan berharga ₱140 - ₱170.
bas dari Jam Liner Buendia Bus Terminal ke San Pablo City mengambil masa 2j 21m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Paco Bandar Raya San Pablo ke bas, dikendalikan oleh Jam, berlepas dari stesen Jam Liner Buendia Bus Terminal.
Perkhidmatan Paco Bandar Raya San Pablo ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, berlepas dari stesen San Andres.
Cara terbaik untuk bertolak dari Paco ke Bandar Raya San Pablo adalah dengan bas yang mengambil masa 2j 21m dan berharga ₱140 - ₱170. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga ₱55 - ₱100 dan mengambil masa 4j 30m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Paco, Filipina dan Bandar Raya San Pablo, Filipina?
- Telefon
- 5319-0041
- E-mel
- support@pnr.gov.ph
- Tapak web
- pnr.gov.ph
Kereta api dari San Andres ke Calamba
- Tempoh Purata
- 2 j 10 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- ₱30–55
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱30–45
- Aircon
- ₱40–55
Kereta api dari Calamba ke San Pablo
- Tempoh Purata
- 1 j 20 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- ₱25–45
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱25–35
- Aircon
- ₱30–45
- Telefon
- +63 917 852 6637
- E-mel
- jamliner.marketing@gmail.com
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Jam Liner Buendia Bus Terminal ke San Pablo City
- Tempoh Purata
- 2 j 21 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₱140–170
- Jadual di
- jamlinerbus.com
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Taft Ave / T.M. Kalaw Intersection, Manila ke South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 44 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱75–120
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Telefon
- +(63) 917 522 5463
- E-mel
- jacgcares@gmail.com
- Tapak web
- jacliner.com
Bas dari Alabang ke San Pablo City
- Tempoh Purata
- 1 j 45 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₱130–180
- Jadual di
- jacliner.com
- Tempoh Purata
- 1 j 9 min
- Anggaran harga
- ₱1,200–1,500
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Paco Bandar Raya San Pablo ke bas, dikendalikan oleh Jam, tiba di stesen San Pablo City.
Perkhidmatan Paco Bandar Raya San Pablo ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, tiba di stesen Calamba.
Ya, jarak pemanduan antara Paco ke Bandar Raya San Pablo adalah 81 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 9m untuk memandu dari Paco ke Bandar Raya San Pablo.










