Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Oxford ke O2 Forum Kentish Town dengan kereta api, bas, kereta api bawah tanah, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki train dari Oxford ke London Paddingtontrain Oxford - London Paddington / ...
1 j 17 min£30–54Bas, barisan 24 bas
Paling murah- Naiki bus dari Queens Lane ke Green Line Coach Stationbus Tube
- Naiki bus dari Victoria Station ke Prince Of Wales Road Kentish Townbus 24
3 j 18 min£5Bas, kereta api bawah tanah
- Naiki bus dari Queens Lane ke Heathrow Central Bus Stationbus Lhr / ...
- Naiki subway dari Heathrow Terminals 2 & 3 station ke King's Cross St. Pancras stationsubway Piccadilly
2 j 43 min£38–47Pandu 55.4 bt
- Pandu dari Oxford ke O2 Forum Kentish Towncar 55.4 bt
1 j 17 min£14–20
Oxford ke O2 Forum Kentish Town dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Oxford ke O2 Forum Kentish Town adalah bas dan barisan 24 bas yang berharga £5 - £6 dan mengambil masa 3j 18m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Oxford ke O2 Forum Kentish Town adalah pandu yang berharga £13 - £20 dan mengambil masa 1j 17m.
Tidak, tiada bas terus dari Oxford ke O2 Forum Kentish Town. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Queens Lane dan tiba di Prince Of Wales Road Kentish Town melalui Victoria Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 18m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Oxford ke O2 Forum Kentish Town. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Oxford dan tiba di Kentish Town station melalui London Paddington dan Tottenham Court Road station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 17m.
Jarak antara Oxford dan O2 Forum Kentish Town adalah 68 batu. Jarak jalan raya ialah 55.7 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Oxford ke O2 Forum Kentish Town tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 17m dan berharga £29 - £55.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 17m untuk bertolak dari Oxford ke O2 Forum Kentish Town, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Oxford O2 Forum Kentish Town ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach Oxfordshire, berlepas dari stesen Queens Lane.
Perkhidmatan Oxford O2 Forum Kentish Town ke kereta api, dikendalikan oleh Great Western Railway (GWR), berlepas dari stesen Oxford.
Cara terbaik untuk bertolak dari Oxford ke O2 Forum Kentish Town adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 17m dan berharga £29 - £55. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas dan barisan 24 bas, yang berharga £5 - £6 dan mengambil masa 3j 18m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Oxford, England dan O2 Forum Kentish Town, London Raya, England?
- Telefon
- +44 (0)345 7000 125
- E-mel
- gwr.feedback@gwr.com
- Tapak web
- Great Western Railway (GWR)
Kereta api dari Oxford ke London Paddington
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £26–50
- Jadual di
- Great Western Railway (GWR)
- Telefon
- +44 1865 785400
- E-mel
- info@oxfordbus.co.uk
- Tapak web
- Oxford Bus Company
Bas dari Queens Lane ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 1 j 31 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £25–35
- Jadual di
- Oxford Bus Company
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Oxford O2 Forum Kentish Town ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach Oxfordshire, tiba di stesen Green Line Coach Station.
Perkhidmatan Oxford O2 Forum Kentish Town ke kereta api, dikendalikan oleh Great Western Railway (GWR), tiba di stesen London Paddington.
Ya, jarak pemanduan antara Oxford ke O2 Forum Kentish Town adalah 56 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 17m untuk memandu dari Oxford ke O2 Forum Kentish Town.
Tempah tiket Oxford O2 Forum Kentish Town ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.












