Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, bas
Terbaik- Naiki train dari Ipogeo Degli Ottavi ke La Storta-Formellotrain Re
- Naiki bus dari ROMA | La Storta FS # f11454 ke ROMA | Via Flaminiabus Aa711d / ...
57 min€3–12Barisan 303 bas
Paling murah- Naiki bus dari Staz.Ne La Giustiniana ke Staz.Ne Prima Portabus 303
1 j 32 min€1–9Kereta api
- Naiki train dari Ipogeo Degli Ottavi ke Valle Aureliatrain Re / ...
- Naiki train dari Flaminio ke Labarotrain
58 min€5Teksi
- Naiki taxi dari Ottavia ke Staz.Ne Labarotaxi 11.2 km
10 min€19–24Pandu 11.2 km
- Pandu dari Ottavia ke Staz.Ne Labarocar 11.2 km
10 min€2–3Barisan 993 bas, barisan 446 bas
- Naiki bus dari Sperani ke Cornelia Metro Abus 993
- Naiki bus dari Cornelia ke Lgt M.Llo Diaz/Ponte Milviobus 446
2 j 12 min
Ottavia ke Staz.Ne Labaro dengan kereta api dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro adalah pandu yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro adalah teksi yang berharga €19 - €24 dan mengambil masa 10 min.
Tidak, tiada bas terus dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Staz.Ne La Giustiniana dan tiba di Staz.Ne Prima Porta melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 32m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ipogeo Degli Ottavi dan tiba di Labaro melalui Valle Aurelia dan Flaminio. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 58 min.
Jarak antara Ottavia dan Staz.Ne Labaro adalah 18 km. Jarak jalan raya ialah 11.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro tanpa kereta adalah dengan kereta api dan bas yang memerlukan 57 min dan berharga €2 - €12.
Ia mengambil masa lebih kurang 57 min untuk bertolak dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Ottavia Staz.Ne Labaro ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Staz.Ne La Giustiniana.
Perkhidmatan Ottavia Staz.Ne Labaro ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, berlepas dari stesen Ipogeo Degli Ottavi.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro adalah dengan kereta api yang mengambil masa 58 min dan berharga €5 - €6. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 303 bas, yang berharga €1 - €10 dan mengambil masa 1j 32m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Ottavia, Itali dan Staz.Ne Labaro, Itali?
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Ipogeo Degli Ottavi ke La Storta-Formello
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
Kereta api dari Ipogeo Degli Ottavi ke Valle Aurelia
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- 800 174 471
- Tapak web
- Cotral S.p.A.
Bas dari ROMA | La Storta FS # f11454 ke ROMA | Via Flaminia
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- Cotral S.p.A.
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- €19–24
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 66189097
- Tapak web
- 3570.it
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Ottavia Staz.Ne Labaro ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Staz.Ne Prima Porta.
Perkhidmatan Ottavia Staz.Ne Labaro ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, tiba di stesen Valle Aurelia.
Ya, jarak pemanduan antara Ottavia ke Staz.Ne Labaro adalah 11 km. Ia mengambil masa lebih kurang 10 min untuk memandu dari Ottavia ke Staz.Ne Labaro.








