Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Opera Italian Suite, Rome ke TH Roma - Carpegna Palace, Rome dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, perkhidmatan ulang-alik, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke CorneliaMea
23 min€2Perkhidmatan ulang-alik
Paling murah- Naik bas ulang-alik dari Roma Termini ke Circonvallazione Aurelia
34 min€1–14Bas
- Naiki bas dari P.Za Di Cinquecento ke De La SallenMA
33 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Opera Italian Suite, Rome ke TH Roma - Carpegna Palace, Rome7.5 km
11 min€23–28Bas melalui Repubblica
- Naiki bas dari Repubblica ke De La SallenMA
34 min€2–7Bas melalui Roma Termini Marsala
- Naiki bas dari Roma Termini Marsala ke Rome Circonvallazione AureliaSIT Bus Shuttle
41 min€3–5Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Opera Italian Suite, Rome ke TH Roma - Carpegna Palace, Rome6.9 km
1 j 22 min
Opera Italian Suite, Rome ke TH Roma - Carpegna Palace, Rome dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Opera Italian Suite, Rome ke TH Roma - Carpegna Palace, Rome adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Opera Italian Suite, Rome ke TH Roma - Carpegna Palace, Rome adalah teksi yang berharga €23 - €28 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari P.Za Di Cinquecento dan tiba di De La Salle. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Termini dan tiba di Cornelia. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 16 min.
Jarak antara Opera Italian Suite, Rome dan TH Roma - Carpegna Palace, Rome adalah 8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Opera Italian Suite, Rome ke TH Roma - Carpegna Palace, Rome tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 23 min dan berharga €2.
kereta api bawah tanah dari Termini ke Cornelia mengambil masa 16 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Opera Italian Suite, Rome TH Roma - Carpegna Palace, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Repubblica.
Perkhidmatan Opera Italian Suite, Rome TH Roma - Carpegna Palace, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Opera Italian Suite, Rome TH Roma - Carpegna Palace, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen De La Salle.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Opera Italian Suite, Rome, Itali dan TH Roma - Carpegna Palace, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Cornelia
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari P.Za Di Cinquecento ke De La Salle
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Repubblica ke De La Salle
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Telefon
- +39 02 3008 9000
- E-mel
- mail@autostradale.it
- Tapak web
- autostradale.it
Perkhidmatan ulang-alik dari Roma Termini ke Circonvallazione Aurelia
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €1–14
- Jadual di
- autostradale.it
- Standard Rate
- €10–14
- Telefon
- (+39) 06 5916826
- E-mel
- sit@sitbus.com
- Tapak web
- sitbusshuttle.com
Bas dari Roma Termini Marsala ke Rome Circonvallazione Aurelia
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €3–7
- Tapak web
- https://www.sitbusshuttle.com/
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- €23–28
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Opera Italian Suite, Rome TH Roma - Carpegna Palace, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Cornelia.
Tempah tiket Opera Italian Suite, Rome TH Roma - Carpegna Palace, Rome ke bas anda dalam talian dengan Distribusion.











