Terdapat 6 cara untuk bertolak dari One Vanderbilt ke Port Authority Bus Terminal dengan bas, teksi, jalan kaki, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas melalui Sephora - 5th Ave/47th St
Terbaik- Naiki bas dari Sephora - 5th Ave/47th St ke Dallas BBQ Times SquareNyc / ...
7 min$1–30Bas
- Naiki bas dari E 42 St/Madison Av ke West 42nd Street & 8th AvenueM42
11 min$2–7Teksi
- Naiki teksi dari One Vanderbilt ke Port Authority Bus Terminal4,450 ka
2 min$8–10Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari One Vanderbilt ke Port Authority Bus Terminal4,280 ka
15 minBas #2
- Naiki bas dari E 42 St/Madison Av ke W 42 St/7 AvM42
11 min$2–7Barisan 7 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Grand Central-42 St ke 42 St-Times Square7 / ...
13 min
One Vanderbilt ke Port Authority Bus Terminal dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari One Vanderbilt ke Port Authority Bus Terminal adalah bas melalui Sephora - 5th Ave/47th St yang berharga $1 - $30 dan mengambil masa 7 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari One Vanderbilt ke Port Authority Bus Terminal adalah teksi yang berharga $8 - $10 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Sephora - 5th Ave/47th St dan tiba di Dallas BBQ Times Square. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Grand Central-42 St dan tiba di 42 St-Times Square. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Jarak antara One Vanderbilt dan Port Authority Bus Terminal adalah 1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari One Vanderbilt ke Port Authority Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas melalui Sephora - 5th Ave/47th St yang memerlukan 7 min dan berharga $1 - $30.
bas dari Sephora - 5th Ave/47th St ke Dallas BBQ Times Square mengambil masa 1 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan One Vanderbilt Port Authority Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Boxcar, berlepas dari stesen Sephora - 5th Ave/47th St.
Perkhidmatan One Vanderbilt Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, berlepas dari stesen Grand Central-42 St.
Perkhidmatan One Vanderbilt Port Authority Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Boxcar, tiba di stesen Dallas BBQ Times Square.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara One Vanderbilt, NY, Amerika Syarikat dan Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 908-485-7275
- E-mel
- support@boxcar.com
- Tapak web
- boxcar.com
Bas dari Sephora - 5th Ave/47th St ke Dallas BBQ Times Square
- Tempoh Purata
- 1 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1–30
- Jadual di
- boxcar.com
- Tapak web
- mta.info
Bas dari E 42 St/Madison Av ke West 42nd Street & 8th Avenue
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
Bas dari E 42 St/Madison Av ke W 42 St/7 Av
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan One Vanderbilt Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, tiba di stesen 42 St-Times Square.

