Terdapat 4 cara untuk bertolak dari One Raffles Quay ke Stesen MRT Clementi dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Raffles Place ke Clementisubway Ew
28 min$1–2Bas
- Naiki bas dari The Sail ke Clementi Stn Exit Abus 106
1 j 2 min$1–3Teksi
- Naiki teksi dari One Raffles Quay ke Stesen MRT Clementitaxi 11.5 km
12 min$8–11Pandu 11.5 km
- Pandu dari One Raffles Quay ke Stesen MRT Clementicar 11.5 km
12 min$3–4
One Raffles Quay ke Stesen MRT Clementi dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari One Raffles Quay ke Stesen MRT Clementi adalah kereta api bawah tanah yang berharga $1 - $2 dan mengambil masa 28 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari One Raffles Quay ke Stesen MRT Clementi adalah teksi yang berharga $8 - $11 dan mengambil masa 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari The Sail dan tiba di Clementi Stn Exit A. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Raffles Place dan tiba di Clementi. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 23 min.
Jarak antara One Raffles Quay dan Stesen MRT Clementi adalah 12 km. Jarak jalan raya ialah 11.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari One Raffles Quay ke Stesen MRT Clementi tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 28 min dan berharga $1 - $2.
kereta api bawah tanah dari Raffles Place ke Clementi mengambil masa 23 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan One Raffles Quay Stesen MRT Clementi ke bas, dikendalikan oleh Tower Transit Singapore, berlepas dari stesen The Sail.
Perkhidmatan One Raffles Quay Stesen MRT Clementi ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, berlepas dari stesen Raffles Place.
Perkhidmatan One Raffles Quay Stesen MRT Clementi ke bas, dikendalikan oleh Tower Transit Singapore, tiba di stesen Clementi Stn Exit A.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara One Raffles Quay, Singapura dan Stesen MRT Clementi, Singapura?
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Raffles Place ke Clementi
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Telefon
- 1800-248-0950
- E-mel
- feedback@towertransit.sg
- Tapak web
- towertransit.sg
Bas dari The Sail ke Clementi Stn Exit A
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2–3
- Jadual di
- towertransit.sg
- Telefon
- 1800 - 287 2727
- E-mel
- customercare@sbstransit.com.sg
- Tapak web
- sbstransit.com.sg
Bas dari The Sail ke Clementi Stn Exit A
- Tempoh Purata
- 1 j 8 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- $8–11
STRIDES Premier
- Telefon
- +65 6555 8888
- Tapak web
- stridespremier.com.sg
Comfort Delgro
- Telefon
- +65 6550 8668
- Tapak web
- cdgtaxi.com.sg
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan One Raffles Quay Stesen MRT Clementi ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, tiba di stesen Clementi.
Ya, jarak pemanduan antara One Raffles Quay ke Stesen MRT Clementi adalah 11 km. Ia mengambil masa lebih kurang 12 min untuk memandu dari One Raffles Quay ke Stesen MRT Clementi.






