Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Officer ke Swinburne University of Technology dengan kereta api, kereta, teksi, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Officer Station ke Richmond StationPakenham
1 j 14 min$6Pandu 46.3 km
- Pandu dari Officer ke Swinburne University of Technology46.3 km
35 min$9–13Teksi
- Naiki teksi dari Officer ke Swinburne University of Technology46.3 km
35 min$110–140Kereta api, barisan 16 trem
- Naiki kereta api dari Officer Station ke Flinders Street StationPakenham
- Naiki trem dari Federation Square/Swanston St #13 ke Glenferrie Station/Glenferrie Rd #7416
2 j 31 min$12
Officer ke Swinburne University of Technology dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Officer ke Swinburne University of Technology adalah kereta api yang berharga $6 dan mengambil masa 1j 14m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Officer ke Swinburne University of Technology adalah pandu yang berharga $9 - $13 dan mengambil masa 35 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Officer ke Swinburne University of Technology. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Officer Station dan tiba di Glenferrie Station melalui Richmond Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 14m.
Jarak antara Officer dan Swinburne University of Technology adalah 53 km. Jarak jalan raya ialah 46.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Officer ke Swinburne University of Technology tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 14m dan berharga $6.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 14m untuk bertolak dari Officer ke Swinburne University of Technology, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Officer Swinburne University of Technology ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari stesen Officer Station.
Perkhidmatan Officer Swinburne University of Technology ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di stesen Richmond Station.
Ya, jarak pemanduan antara Officer ke Swinburne University of Technology adalah 46 km. Ia mengambil masa lebih kurang 35 min untuk memandu dari Officer ke Swinburne University of Technology.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Officer, VIC, Australia dan Swinburne University of Technology, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Officer Station ke Richmond Station
- Tempoh Purata
- 59 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Officer Station ke Flinders Street Station
- Tempoh Purata
- 1 j 12 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- yarratrams.com.au
Trem dari Federation Square/Swanston St #13 ke Glenferrie Station/Glenferrie Rd #74
- Tempoh Purata
- 1 j 6 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- yarratrams.com.au
- Daily
- $11
- 2 hour ticket
- $6
- Tempoh Purata
- 35 min
- Anggaran harga
- $110–140
Casey Taxi
- Telefon
- +61 407198763
- Tapak web
- caseycabs.com.au
Royal Taxi Pakenham
- Telefon
- +61 3 5490 0922
Pakenham Taxis
- Telefon
- +61 3 59411 138





