Terdapat 6 cara untuk bertolak dari O2 Forum Kentish Town ke Kings Cross dengan kereta api, bas, teksi, jalan kaki, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Kentish Town ke London St Pancras Intltrain Bedford - Brighton / ...
7 min£1–2Barisan 214 bas
- Naiki bas dari Kentish Town ke St Pancras International Stationbus 214
18 min£1–10Teksi
- Naiki teksi dari O2 Forum Kentish Town ke Kings Crosstaxi 2.1 bt
7 min£20–25Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari O2 Forum Kentish Town ke Kings Crosswalk 2.1 bt
40 minKereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Kentish Town station ke King's Cross St. Pancras stationsubway Northern
10 min£2–7Barisan 214 bas melalui King's Cross St. Pancras station
- Naiki bas dari Fortess Road ke King's Cross St. Pancras stationbus 214
23 min£1–13
O2 Forum Kentish Town ke Kings Cross dengan jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari O2 Forum Kentish Town ke Kings Cross adalah kereta api yang berharga £1 - £2 dan mengambil masa 7 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari O2 Forum Kentish Town ke Kings Cross adalah teksi yang berharga £20 - £25 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Kentish Town dan tiba di St Pancras International Station. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Kentish Town dan tiba di London St Pancras Intl. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Jarak antara O2 Forum Kentish Town dan Kings Cross adalah 2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari O2 Forum Kentish Town ke Kings Cross tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 7 min dan berharga £1 - £2.
kereta api dari Kentish Town ke London St Pancras Intl mengambil masa 4 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan O2 Forum Kentish Town Kings Cross ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Kentish Town.
Perkhidmatan O2 Forum Kentish Town Kings Cross ke kereta api, dikendalikan oleh Thameslink, berlepas dari stesen Kentish Town.
Cara terbaik untuk bertolak dari O2 Forum Kentish Town ke Kings Cross adalah dengan kereta api yang mengambil masa 7 min dan berharga £1 - £2. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 214 bas, yang berharga £1 - £10 dan mengambil masa 18 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara O2 Forum Kentish Town, London Raya, England dan Kings Cross, London Raya, England?
- Telefon
- +44 (0)345 026 4700
- Tapak web
- thameslinkrailway.com
Kereta api dari Kentish Town ke London St Pancras Intl
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £1–2
- Jadual di
- thameslinkrailway.com
- Telefon
- 03457 125 678
- Tapak web
- eastmidlandsrailway.co.uk
Kereta api dari Kentish Town ke London St Pancras Intl
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- dua kali seminggu
- Anggaran harga
- £1–2
- Jadual di
- eastmidlandsrailway.co.uk
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +44 343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Kentish Town station ke King's Cross St. Pancras station
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–7
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Kentish Town ke St Pancras International Station
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–10
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–10
Bas dari Fortess Road ke King's Cross St. Pancras station
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–13
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–13
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- £20–25
Minicabs North London
- Telefon
- +44 208 226 5472
- Tapak web
- minicabsnorthlondon.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan O2 Forum Kentish Town Kings Cross ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen St Pancras International Station.
Perkhidmatan O2 Forum Kentish Town Kings Cross ke kereta api, dikendalikan oleh Thameslink, tiba di stesen London St Pancras Intl.
Tempah tiket O2 Forum Kentish Town Kings Cross ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.











