Terdapat 5 cara untuk bertolak dari O2 Arena ke TOP HOTEL Praha, Prague dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Českomoravská ke Florencsubway B
- Naiki kereta api bawah tanah dari Florenc ke Chodovsubway C
58 minKč 58–79Barisan 136 bas
Paling murah- Naiki bas dari K Žižkovu ke Nad Pahorkembus 136 / ...
59 minKč 29–40Teksi
- Naiki teksi dari O2 Arena ke TOP HOTEL Praha, Praguetaxi 11.6 km
14 minKč 450–550Pandu 11.6 km
- Pandu dari O2 Arena ke TOP HOTEL Praha, Praguecar 11.6 km
14 minKč 44–63Barisan 136 bas melalui Skloněná
- Naiki bas dari Skloněná ke Nad Pahorkembus 136 / ...
1 j 3 minKč 29–40
O2 Arena ke TOP HOTEL Praha, Prague dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari O2 Arena ke TOP HOTEL Praha, Prague adalah barisan 136 bas yang berharga 29 Kč - 40 Kč dan mengambil masa 59 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari O2 Arena ke TOP HOTEL Praha, Prague adalah teksi yang berharga 450 Kč - 550 Kč dan mengambil masa 14 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari K Žižkovu dan tiba di Nad Pahorkem. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 32 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari O2 Arena ke TOP HOTEL Praha, Prague. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Českomoravská dan tiba di Chodov melalui Florenc. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 58 min.
Jarak antara O2 Arena dan TOP HOTEL Praha, Prague adalah 16 km. Jarak jalan raya ialah 11.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari O2 Arena ke TOP HOTEL Praha, Prague tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 58 min dan berharga 55 Kč - 80 Kč.
Ia mengambil masa lebih kurang 58 min untuk bertolak dari O2 Arena ke TOP HOTEL Praha, Prague, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan O2 Arena TOP HOTEL Praha, Prague ke bas, dikendalikan oleh Pražská integrovaná doprava, berlepas dari stesen K Žižkovu.
Perkhidmatan O2 Arena TOP HOTEL Praha, Prague ke kereta api, dikendalikan oleh Pražská integrovaná doprava, berlepas dari stesen Českomoravská.
Perkhidmatan O2 Arena TOP HOTEL Praha, Prague ke bas, dikendalikan oleh Pražská integrovaná doprava, tiba di stesen Nad Pahorkem.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara O2 Arena, Republik Czech dan TOP HOTEL Praha, Prague, Republik Czech?
- Telefon
- +420 234 704 560
- E-mel
- info@pid.cz
- Tapak web
- pid.cz
Kereta api bawah tanah dari Českomoravská ke Florenc
Kereta api bawah tanah dari Florenc ke Chodov
- Telefon
- +420 234 704 560
- E-mel
- info@pid.cz
- Tapak web
- pid.cz
Bas dari K Žižkovu ke Nad Pahorkem
Bas dari Skloněná ke Nad Pahorkem
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- Kč 450–550
Taxi Praha 777
- Telefon
- +420 251000251
- Tapak web
- taxipraha777.cz
AAA Taxi
- Telefon
- +420 222333222
- Tapak web
- aaataxi.cz
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan O2 Arena TOP HOTEL Praha, Prague ke kereta api, dikendalikan oleh Pražská integrovaná doprava, tiba di stesen Florenc.
Ya, jarak pemanduan antara O2 Arena ke TOP HOTEL Praha, Prague adalah 12 km. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari O2 Arena ke TOP HOTEL Praha, Prague.
