Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Nyon ke Morières-lès-Avignon dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Geneve ke Avignon TgvTgv
5 j 42 min€83–155Bas
Paling murah- Naiki bas dari Geneva - Bus station ke Avignon
8 j 10 min€23–85Pandu 362.1 km
- Pandu dari Nyon ke Morières-lès-Avignon362.1 km
3 j 48 min€63–91Bas melalui Avignon
- Naiki bas dari Geneva ke Avignon1789 / ...
9 j€33–121
Nyon ke Morières-lès-Avignon dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Nyon ke Morières-lès-Avignon adalah bas yang berharga €23 - €85 dan mengambil masa 8j 10m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Nyon ke Morières-lès-Avignon adalah pandu yang berharga €60 - €95 dan mengambil masa 3j 48m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Nyon ke Morières-lès-Avignon. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Nyon dan tiba di Morieres-Les-Avignon melalui Geneve, Avignon Tgv dan Avignon Centre. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5j 42m.
Jarak antara Nyon dan Morières-lès-Avignon adalah 418 km. Jarak jalan raya ialah 362.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Nyon ke Morières-lès-Avignon tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 5j 42m dan berharga €80 - €160.
Ia mengambil masa lebih kurang 5j 42m untuk bertolak dari Nyon ke Morières-lès-Avignon, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Nyon Morières-lès-Avignon ke kereta api, dikendalikan oleh TGV inOui, berlepas dari stesen Geneve.
Cara terbaik untuk bertolak dari Nyon ke Morières-lès-Avignon adalah dengan kereta api yang mengambil masa 5j 42m dan berharga €80 - €160. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €23 - €85 dan mengambil masa 8j 10m.
Perkhidmatan Nyon Morières-lès-Avignon ke kereta api, dikendalikan oleh TGV inOui, tiba di stesen Avignon Tgv.
Ya, jarak pemanduan antara Nyon ke Morières-lès-Avignon adalah 362 km. Ia mengambil masa lebih kurang 3j 48m untuk memandu dari Nyon ke Morières-lès-Avignon.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Nyon, Switzerland dan Morières-lès-Avignon, Perancis?
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- sncf-connect.com
Kereta api dari Geneve ke Avignon Tgv
- Tempoh Purata
- 2 j 59 min
- Kekerapan
- 5 kali seminggu
- Anggaran harga
- €75–95
- Jadual di
- sncf-connect.com
- Tempah di
- sncf-connect.com
- Telefon
- +34 910 207 007
- E-mel
- alsa@alsa.es
- Tapak web
- alsa.com
Bas dari Geneva - Bus station ke Avignon
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Geneva ke Avignon
- Tempoh Purata
- 6 j 30 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €25–65
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- +3-389-268-0068
- Tapak web
- blablacar.co.uk
Bas dari Geneva ke Avignon
- Tempoh Purata
- 6 j 5 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €30–45
- Jadual di
- blablacar.co.uk
- Tempah di
- blablacar.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Tempah tiket Nyon Morières-lès-Avignon ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.



















