Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Nyack ke Gw Bridge Bus Terminal dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Broadway & Cedar Hill Ave ke GW Bridge TerminalRockland Coaches
1 j$11–24Pandu 19.3 bt
Paling murah- Pandu dari Nyack ke Gw Bridge Bus Terminal19.3 bt
28 min$4–6Bas, kereta api
- Naiki bas dari Downtown Nyack ke Tarrytown - Train StationH07 / ...
- Naiki kereta api dari Tarrytown ke Marble HillHudson
1 j 29 min$14–24Teksi
- Naiki teksi dari Nyack ke Gw Bridge Bus Terminal19.3 bt
28 min$85–110
Nyack ke Gw Bridge Bus Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Nyack ke Gw Bridge Bus Terminal adalah pandu yang berharga $3 - $6 dan mengambil masa 28 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Nyack ke Gw Bridge Bus Terminal adalah pandu yang berharga $3 - $6 dan mengambil masa 28 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Broadway & Cedar Hill Ave dan tiba di GW Bridge Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j.
Jarak antara Nyack dan Gw Bridge Bus Terminal adalah 59 batu. Jarak jalan raya ialah 19.4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Nyack ke Gw Bridge Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j dan berharga $11 - $24.
bas dari Broadway & Cedar Hill Ave ke GW Bridge Terminal mengambil masa 1j termasuk pertukaran dan berlepas setiap 4 jam.
Perkhidmatan Nyack Gw Bridge Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Rockland Coaches, berlepas dari stesen Broadway & Cedar Hill Ave.
Perkhidmatan Nyack Gw Bridge Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Rockland Coaches, tiba di stesen GW Bridge Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Nyack ke Gw Bridge Bus Terminal adalah 19 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 28 min untuk memandu dari Nyack ke Gw Bridge Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Nyack, NY, Amerika Syarikat dan Gw Bridge Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- 877.690.5114
- Tapak web
- mta.info
Kereta api dari Tarrytown ke Marble Hill
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $8–13
- Jadual di
- mta.info
- Off-Peak
- $8–9
- Peak
- $11–13
- Telefon
- +1 (866) 912 - 6224
- E-mel
- questions@coachusa.com
- Tapak web
- coachusa.com
Bas dari Broadway & Cedar Hill Ave ke GW Bridge Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- $11–24
- Jadual di
- coachusa.com
- Adult
- $11–24
- Telefon
- +1 844-822-8920
- E-mel
- info.ridehudsonlink@transdev.com
- Tapak web
- ridehudsonlink.com
Bas dari Downtown Nyack ke Tarrytown - Train Station
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- ridehudsonlink.com
- Telefon
- +1 (866) 912-6224
- E-mel
- questions@coachusa.com
- Tapak web
- coachusa.com
Bas dari Downtown Nyack ke Tarrytown - Train Station
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $2–8
- Jadual di
- coachusa.com
- Adults
- $2–8



