Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Novotel Riyadh Sahafa ke Lapangan Terbang Riyadh (RUH) dengan kereta api bawah tanah, teksi, berkongsi kenderaan, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 4 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Al Rabi ke Airport T3-4subway 4
40 minSAR 45–59Pandu 24.1 km
Paling murah- Pandu dari Novotel Riyadh Sahafa ke Riyadh-Airport-RUHcar 24.1 km
17 minSAR 5–8Teksi
- Naiki teksi dari Novotel Riyadh Sahafa ke Riyadh-Airport-RUHtaxi 24.1 km
17 minSAR 100–130Airport Transfer
- Naiki berkongsi kenderaan dari Novotel Riyadh Sahafa ke Riyadh-RUH24.1 km
17 minBarisan 4 kereta api bawah tanah melalui Airport T1-2
- Naiki kereta api bawah tanah dari Al Rabi ke Airport T1-2subway 4
42 minSAR 45–59
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Novotel Riyadh Sahafa ke Lapangan Terbang Riyadh (RUH) adalah pandu yang berharga 5﷼ - 8﷼ dan mengambil masa 17 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Novotel Riyadh Sahafa ke Lapangan Terbang Riyadh (RUH) adalah teksi yang berharga 100﷼ - 130﷼ dan mengambil masa 17 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Novotel Riyadh Sahafa ke Lapangan Terbang Riyadh (RUH). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Al Rabi dan tiba di Airport T3-4 melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 40 min.
Jarak antara Novotel Riyadh Sahafa dan Lapangan Terbang Riyadh (RUH) adalah 33 km. Jarak jalan raya ialah 24.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Novotel Riyadh Sahafa ke Lapangan Terbang Riyadh (RUH) tanpa kereta adalah dengan barisan 4 kereta api bawah tanah yang memerlukan 40 min dan berharga 45﷼ - 60﷼.
Ia mengambil masa lebih kurang 40 min untuk bertolak dari Novotel Riyadh Sahafa ke Lapangan Terbang Riyadh (RUH), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Novotel Riyadh Sahafa Lapangan Terbang Riyadh (RUH) ke kereta api, dikendalikan oleh Riyadh Public Transport, berlepas dari stesen Al Rabi.
Perkhidmatan Novotel Riyadh Sahafa Lapangan Terbang Riyadh (RUH) ke kereta api, dikendalikan oleh Riyadh Public Transport, tiba di stesen Airport T3-4.
Ya, jarak pemanduan antara Novotel Riyadh Sahafa ke Lapangan Terbang Riyadh (RUH) adalah 24 km. Ia mengambil masa lebih kurang 17 min untuk memandu dari Novotel Riyadh Sahafa ke Lapangan Terbang Riyadh (RUH).
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Novotel Riyadh Sahafa dan Lapangan Terbang Riyadh (RUH). Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Novotel Riyadh Sahafa, Arab Saudi dan Lapangan Terbang Riyadh (RUH), Arab Saudi?
- Telefon
- 19933
- E-mel
- customercare@riyadhbus.sa
- Tapak web
- rpt.sa
Kereta api bawah tanah dari Al Rabi ke Airport T3-4
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- SAR 3–10
- Jadual di
- rpt.sa
- Standard 2 hr Pass
- SAR 4
- First Class 2 hr Pass
- SAR 10
Kereta api bawah tanah dari Al Rabi ke Airport T1-2
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- SAR 3–10
- Jadual di
- rpt.sa
- Standard 2 hr Pass
- SAR 4
- First Class 2 hr Pass
- SAR 10
- Tapak web
- https://www.mozio.com
Berkongsi kenderaan dari Novotel Riyadh Sahafa ke Riyadh-RUH
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- atas permintaan






