Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Novotel London Excel ke Heathrow Terminal 4 dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Custom House ke Heathrow Terminal 4Elizabeth
59 min£16–20Bas
Paling murah- Naiki bas dari Custom House Station ke Charing CrossN551
- Naiki bas dari Charing Cross ke Hounslow West StationN9
2 j 46 min£5Pandu 22.4 bt
- Pandu dari Novotel London Excel ke Heathrow Terminal 422.4 bt
53 min£6–9Teksi
- Naiki teksi dari Novotel London Excel ke Heathrow Terminal 422.4 bt
53 min£110–140
Novotel London Excel ke Heathrow Terminal 4 dengan jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Novotel London Excel ke Heathrow Terminal 4 adalah bas yang berharga £5 dan mengambil masa 2j 46m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Novotel London Excel ke Heathrow Terminal 4 adalah pandu yang berharga £5 - £9 dan mengambil masa 53 min.
Tidak, tiada bas terus dari Novotel London Excel ke Heathrow Terminal 4. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Custom House Station dan tiba di Heathrow Terminal 4 melalui Charing Cross dan Hounslow West Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 46m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Custom House dan tiba di Heathrow Terminal 4. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 56 min.
Jarak antara Novotel London Excel dan Heathrow Terminal 4 adalah 26 batu. Jarak jalan raya ialah 22.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Novotel London Excel ke Heathrow Terminal 4 tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 59 min dan berharga £16 - £20.
kereta api dari Custom House ke Heathrow Terminal 4 mengambil masa 56 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Novotel London Excel Heathrow Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach London, berlepas dari stesen Custom House Station.
Perkhidmatan Novotel London Excel Heathrow Terminal 4 ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), berlepas dari stesen Custom House.
Cara terbaik untuk bertolak dari Novotel London Excel ke Heathrow Terminal 4 adalah dengan kereta api yang mengambil masa 59 min dan berharga £16 - £20. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £5 dan mengambil masa 2j 46m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Novotel London Excel, England dan Heathrow Terminal 4, England?
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Custom House ke Heathrow Terminal 4
- Tempoh Purata
- 56 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £16–20
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Custom House Station ke Charing Cross
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Single Ticket
- £3
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Charing Cross ke Hounslow West Station
- Tempoh Purata
- 1 j 3 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Tempoh Purata
- 53 min
- Anggaran harga
- £110–140
London City Airport Taxis
- Telefon
- +44 20 3740 1947
- Tapak web
- londoncityairportcab.co.uk
Weso Local
- Telefon
- +44 208 8855 555
- Tapak web
- cheaptaxifare.com
Greenwich Mini Cabs
- Telefon
- +44 20 3137 7661
- Tapak web
- greenwichminicabs.com
Greenwich Black Cabs
- Telefon
- +44 7464 949 740
Taxi Near London
- Telefon
- +4420 3740 3527
- Tapak web
- taxinearlondon.co.uk
Stratford City Cars
- Telefon
- +44 20 8555 5454
- Tapak web
- stratfordcitycars.co.uk
Seven Fives
- Telefon
- +44 20 8555 5555
Eurolink Cars
- Telefon
- +44 20 8555 8888
- Tapak web
- eurolinkcars.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Novotel London Excel Heathrow Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach London, tiba di stesen Charing Cross.
Perkhidmatan Novotel London Excel Heathrow Terminal 4 ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), tiba di stesen Heathrow Terminal 4.
Ya, jarak pemanduan antara Novotel London Excel ke Heathrow Terminal 4 adalah 22 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 53 min untuk memandu dari Novotel London Excel ke Heathrow Terminal 4.
Tempah tiket Novotel London Excel Heathrow Terminal 4 ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.




