Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Novotel Genève Centre, Geneva ke Genève, gare Cornavin dengan bas, bas malam, jalan kaki, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 25 bas
Terbaik- Naiki bas dari Genève, Monthoux ke Genève, gare Cornavin1 / ...
6 minCHF 7–17Barisan 15 trem
Paling murah- Naiki trem dari Genève, Môle ke Genève, Mercier15
13 minCHF 5–14Barisan 1 bas malam
- Naiki bas malam dari Genève, Navigation ke Genève Gare Cornavin1
8 minCHF 7–17Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Novotel Genève Centre, Geneva ke Genève, gare Cornavin630 m
7 min
Novotel Genève Centre, Geneva ke Genève, gare Cornavin dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Novotel Genève Centre, Geneva ke Genève, gare Cornavin adalah barisan 15 trem yang berharga SFr 5 - SFr 14 dan mengambil masa 13 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Novotel Genève Centre, Geneva ke Genève, gare Cornavin adalah barisan 25 bas yang berharga SFr 7 - SFr 17 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Genève, Monthoux dan tiba di Genève, gare Cornavin. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Genève, Môle dan tiba di Genève, Mercier. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Jarak antara Novotel Genève Centre, Geneva dan Genève, gare Cornavin adalah 806 meter.
Cara terbaik untuk bertolak dari Novotel Genève Centre, Geneva ke Genève, gare Cornavin tanpa kereta adalah dengan barisan 25 bas yang memerlukan 6 min dan berharga SFr 7 - SFr 17.
barisan 25 bas dari Genève, Monthoux ke Genève, gare Cornavin mengambil masa 4 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Novotel Genève Centre, Geneva Genève, gare Cornavin ke bas, dikendalikan oleh Transports Publics Genevois, berlepas dari stesen Genève, Monthoux.
Perkhidmatan Novotel Genève Centre, Geneva Genève, gare Cornavin ke kereta api, dikendalikan oleh Transports Publics Genevois, berlepas dari stesen Genève, Môle.
Perkhidmatan Novotel Genève Centre, Geneva Genève, gare Cornavin ke bas, dikendalikan oleh Transports Publics Genevois, tiba di stesen Genève, gare Cornavin.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Novotel Genève Centre, Geneva, Switzerland dan Genève, gare Cornavin, Switzerland?
- Telefon
- +41 22 308 33 11
- Tapak web
- tpg.ch
Trem dari Genève, Môle ke Genève, Mercier
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- CHF 5–14
- Jadual di
- tpg.ch
- Day Pass 2nd Class
- CHF 5–8
- Day Pass 1st Class
- CHF 9–14
- Telefon
- +41 22 308 33 11
- Tapak web
- tpg.ch
Bas dari Genève, Monthoux ke Genève, gare Cornavin
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- CHF 7–17
- Jadual di
- tpg.ch
- Day Pass 1st Class
- CHF 12–17
- Day Pass 2nd Class
- CHF 7–10
Bas malam dari Genève, Navigation ke Genève Gare Cornavin
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- CHF 7–17
- Jadual di
- tpg.ch
- Day Pass 1st Class
- CHF 12–17
- Day Pass 2nd Class
- CHF 7–10
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Novotel Genève Centre, Geneva Genève, gare Cornavin ke kereta api, dikendalikan oleh Transports Publics Genevois, tiba di stesen Genève, Mercier.






