Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Nottingham ke Mining Research and Development Establishment dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 8 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Nottingham ke Burton-on-TrentNottingham - Birmingham New Street / ...
- Naiki bas dari Railway Station ke Business Park9 / ...
1 j 13 minPandu 26.1 bt
Paling murah- Pandu dari Nottingham ke Mining Research and Development Establishment26.1 bt
38 min£7–10Bas, barisan 9 bas
- Naiki bas dari Friar Lane ke Coach ParkSnx / ...
- Naiki bas dari Coach Park ke Business Park9
2 j 7 minTeksi
- Naiki teksi dari Nottingham ke Mining Research and Development Establishment26.1 bt
38 min£55–70
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Nottingham ke Mining Research and Development Establishment adalah pandu yang berharga £6 - £10 dan mengambil masa 38 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Nottingham ke Mining Research and Development Establishment adalah pandu yang berharga £6 - £10 dan mengambil masa 38 min.
Tidak, tiada bas terus dari Nottingham ke Mining Research and Development Establishment. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Friar Lane dan tiba di Business Park melalui Coach Park. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 7m.
Jarak antara Nottingham dan Mining Research and Development Establishment adalah 32 batu. Jarak jalan raya ialah 26.2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Nottingham ke Mining Research and Development Establishment tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 8 bas yang memerlukan 1j 13m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 13m untuk bertolak dari Nottingham ke Mining Research and Development Establishment, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Nottingham Mining Research and Development Establishment ke bas, dikendalikan oleh Trent Barton, berlepas dari stesen Friar Lane.
Perkhidmatan Nottingham Mining Research and Development Establishment ke bas, dikendalikan oleh Trent Barton, tiba di stesen Coach Park.
Ya, jarak pemanduan antara Nottingham ke Mining Research and Development Establishment adalah 26 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 38 min untuk memandu dari Nottingham ke Mining Research and Development Establishment.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Nottingham, England dan Mining Research and Development Establishment, England?
- Telefon
- 0344 736 9123
- E-mel
- customer.relations@crosscountrytrains.co.uk
- Tapak web
- crosscountrytrains.co.uk
Kereta api dari Nottingham ke Burton-on-Trent
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £12–22
- Jadual di
- crosscountrytrains.co.uk
- Telefon
- 0121 322 2222
- E-mel
- comments@diamondbuses.com
- Tapak web
- diamondbuses.com
Bas dari Railway Station ke Business Park
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- diamondbuses.com
Bas dari Coach Park ke Business Park
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- diamondbuses.com
- Telefon
- +44 1773 712265
- E-mel
- talk@trentbarton.co.uk
- Tapak web
- trentbarton.co.uk
Bas dari Friar Lane ke Coach Park
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £4–5
- Jadual di
- trentbarton.co.uk
- Tempoh Purata
- 38 min
- Anggaran harga
- £55–70
Yellow Cars
- Telefon
- +44 115 981 8181
- Tapak web
- yellowcars.net
Royal Cabs
- Telefon
- +441159608608
- Tapak web
- royalcabs.co.uk
Nottingham Cars
- Telefon
- +44 1159 700 700
- Tapak web
- nottinghamcars.com

















