Terdapat 5 cara untuk bertolak dari North End ke Boston Public Library dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, jalan kaki, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Haymarket ke Back Baysubway Orange Line
12 min$3Bas
Paling murah- Naiki bas dari Federal St @ Franklin St ke Saint James Ave @ Dartmouth Stbus 504 / ...
13 min$1–11Teksi
- Naiki teksi dari North End ke Boston Public Librarytaxi 2.2 bt
6 min$9–12Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari North End ke Boston Public Librarywalk 1.8 bt
35 minTrem
- Naiki trem dari Haymarket ke Copleytram E / ...
15 min$3
North End ke Boston Public Library dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari North End ke Boston Public Library adalah kereta api bawah tanah yang berharga $3 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari North End ke Boston Public Library adalah teksi yang berharga $9 - $12 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Federal St @ Franklin St dan tiba di Saint James Ave @ Dartmouth St. Perkhidmatan berlepas setiap 2 jam, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Haymarket dan tiba di Back Bay. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara North End dan Boston Public Library adalah 2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari North End ke Boston Public Library tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 12 min dan berharga $3.
kereta api bawah tanah dari Haymarket ke Back Bay mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan North End Boston Public Library ke bas, dikendalikan oleh MBTA, berlepas dari stesen Federal St @ Franklin St.
Perkhidmatan North End Boston Public Library ke kereta api, dikendalikan oleh MBTA, berlepas dari stesen Haymarket.
Perkhidmatan North End Boston Public Library ke bas, dikendalikan oleh MBTA, tiba di stesen Saint James Ave @ Dartmouth St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara North End, Suffolk County, MA, Amerika Syarikat dan Boston Public Library, MA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1-617-222-3200
- Tapak web
- mbta.com
Kereta api bawah tanah dari Haymarket ke Back Bay
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mbta.com
- Adult
- $3
Trem dari Haymarket ke Copley
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mbta.com
- Adult
- $3
- Telefon
- +1-617-222-3200
- Tapak web
- mbta.com
Bas dari Federal St @ Franklin St ke Saint James Ave @ Dartmouth St
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1–5
- Jadual di
- mbta.com
- Telefon
- +1 800 874 3377
- E-mel
- info@coachco.com
- Tapak web
- coachco.com
Bas dari Federal St @ Franklin St ke Saint James Ave @ Dartmouth St
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $9–11
- Jadual di
- coachco.com
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- $9–12
Boston Taxis & Vans
- Telefon
- +1 617-410-7500
- Tapak web
- boston-taxis.com
Boston Cab
- Telefon
- +1 617-536-5010
- Tapak web
- bostoncab.us
Boston Airport Cab
- Telefon
- +1 617-576-9800
- Tapak web
- bostonairportcab.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan North End Boston Public Library ke kereta api, dikendalikan oleh MBTA, tiba di stesen Back Bay.

