Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereau dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Noisy-le-Sec ke Magentatrain E
- Naiki kereta api dari Paris Nord ke Denfert-Rochereautrain B
25 min€4–8Pandu 14 km
Paling murah- Pandu dari Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereaucar 14 km
24 min€3–4Bas, barisan 38 bas
- Naiki bas dari Square Stephenson ke Châtelet / Coutelleriebus N23
- Naiki bas dari Châtelet / Coutellerie ke Denfert-Rochereau - Aragobus 38
1 j 3 min€6Teksi
- Naiki teksi dari Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereautaxi 14 km
24 min€21–26Barisan 105 bas, barisan 64 bas
- Naiki bas dari 11 novembre 1918 ke Porte des Lilasbus 105
- Naiki bas dari Porte des Lilas ke Denfert-Rochereau - Saint-Jacquesbus 64
1 j 55 min€6
Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereau dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereau adalah pandu yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereau adalah teksi yang berharga €21 - €26 dan mengambil masa 24 min.
Tidak, tiada bas terus dari Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereau. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Square Stephenson dan tiba di Denfert-Rochereau - Arago melalui Châtelet / Coutellerie. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 3m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereau. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Noisy-le-Sec dan tiba di Denfert-Rochereau melalui Paris Nord. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 25 min.
Jarak antara Noisy-le-Sec dan Place Denfert-Rochereau adalah 15 km. Jarak jalan raya ialah 14 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereau tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 25 min dan berharga €4 - €9.
Ia mengambil masa lebih kurang 25 min untuk bertolak dari Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereau, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Noisy-le-Sec Place Denfert-Rochereau ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Square Stephenson.
Perkhidmatan Noisy-le-Sec Place Denfert-Rochereau ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Noisy-le-Sec.
Cara terbaik untuk bertolak dari Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereau adalah dengan kereta api yang mengambil masa 25 min dan berharga €4 - €9. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas dan barisan 38 bas, yang berharga €6 dan mengambil masa 1j 3m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Noisy-le-Sec, Perancis dan Place Denfert-Rochereau, Perancis?
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Noisy-le-Sec ke Magenta
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–4
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- 2nd Class
- €1–3
- Rail 1st Class
- €2–4
Kereta api dari Paris Nord ke Denfert-Rochereau
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Square Stephenson ke Châtelet / Coutellerie
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Châtelet / Coutellerie ke Denfert-Rochereau - Arago
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari 11 novembre 1918 ke Porte des Lilas
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Porte des Lilas ke Denfert-Rochereau - Saint-Jacques
- Tempoh Purata
- 1 j 14 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- €21–26
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis de Paris
- Telefon
- +33 1 87 66 52 66
- Tapak web
- taxisdeparis.com
monTransport
- Telefon
- +33 9 75 18 69 60
- Tapak web
- montransport.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Taxis Julien
- Telefon
- +33 6 81 25 19 56
- Tapak web
- taxis-champs-sur-marne.fr
Taxi Champs sur Marne
- Telefon
- +33 6 70 09 01 33
Centrale Taxi Marne-la-Vallée
- Telefon
- +33 7 50 53 56 58
- Tapak web
- taximarnelavallee.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Noisy-le-Sec Place Denfert-Rochereau ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Châtelet / Coutellerie.
Perkhidmatan Noisy-le-Sec Place Denfert-Rochereau ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen Magenta.
Ya, jarak pemanduan antara Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereau adalah 14 km. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Noisy-le-Sec ke Place Denfert-Rochereau.


















