Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api melalui London
Terbaik- Naiki kereta api dari Newton Abbot ke London PaddingtonTotnes - London Paddington / ...
- Naiki kereta api dari London St Pancras Intl ke Folkestone WestSt Pancras International - Dover Priory / ...
5 j 6 min£91–201Bas
Paling murah- Naiki bas dari Rail Station ke London Victoria Coach Station Arrivals501 / ...
- Naiki bas dari London Victoria ke FolkestoneN1700 / ...
9 j 6 min£36–51Pandu 248.2 bt
- Pandu dari Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal248.2 bt
4 j 12 min£62–90Kereta api
- Naiki kereta api dari Newton Abbot ke London PaddingtonTotnes - London Paddington / ...
- Naiki kereta api dari London Charing Cross ke Folkestone WestLondon Charing Cross - Ramsgate / ...
5 j 40 min£92–206Bas, kereta api
- Naiki bas dari Sherborne Road ke Bus Station2 / ...
- Naiki kereta api dari Pinhoe ke London Waterloo
- Naiki kereta api dari London Bridge ke Folkestone West
8 j 52 min£49–140
Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah bas yang berharga £35 - £55 dan mengambil masa 9j 6m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah pandu yang berharga £60 - £90 dan mengambil masa 4j 12m.
Tidak, tiada bas terus dari Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rail Station dan tiba di Folkestone melalui London Victoria. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 9j 6m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Newton Abbot dan tiba di Folkestone West melalui Paddington dan London St Pancras Intl. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5j 6m.
Jarak antara Newton Abbot dan Eurotunnel Folkestone Terminal adalah 267 batu. Jarak jalan raya ialah 249.7 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api melalui London yang memerlukan 5j 6m dan berharga £90 - £210.
Ia mengambil masa lebih kurang 5j 6m untuk bertolak dari Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Newton Abbot Eurotunnel Folkestone Terminal ke bas, dikendalikan oleh National Express, berlepas dari stesen Rail Station.
Perkhidmatan Newton Abbot Eurotunnel Folkestone Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Great Western Railway (GWR), berlepas dari stesen Newton Abbot.
Cara terbaik untuk bertolak dari Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah dengan kereta api melalui London yang mengambil masa 5j 6m dan berharga £90 - £210. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £35 - £55 dan mengambil masa 9j 6m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Newton Abbot, England dan Eurotunnel Folkestone Terminal, England?
- Telefon
- +44 3457 000 125
- E-mel
- gwr.feedback@gwr.com
- Tapak web
- gwr.com
Kereta api dari Newton Abbot ke London Paddington
- Tempoh Purata
- 2 j 35 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £70–140
- Jadual di
- gwr.com
- Telefon
- +44 345 322 7021
- Tapak web
- southeasternrailway.co.uk
Kereta api dari London St Pancras Intl ke Folkestone West
- Tempoh Purata
- 52 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £18–60
- Jadual di
- southeasternrailway.co.uk
Kereta api dari London Charing Cross ke Folkestone West
- Tempoh Purata
- 1 j 36 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £19–65
- Jadual di
- southeasternrailway.co.uk
Kereta api dari London Bridge ke Folkestone West
- Tempoh Purata
- 1 j 27 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £15–55
- Jadual di
- southeasternrailway.co.uk
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Pinhoe ke London Waterloo
- Tempoh Purata
- 3 j 13 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £27–75
- Jadual di
- southwesternrailway.com
- Telefon
- 08717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari Rail Station ke London Victoria Coach Station Arrivals
- Tempoh Purata
- 5 j 30 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- £27–40
- Jadual di
- nationalexpress.com
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari London Victoria ke Folkestone
- Tempoh Purata
- 2 j 20 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- £9–14
- Jadual di
- flixbus.fr
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Sherborne Road ke Bus Station
- Tempoh Purata
- 1 j 49 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £3–4
- Jadual di
- stagecoachbus.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Newton Abbot Eurotunnel Folkestone Terminal ke bas, dikendalikan oleh National Express, tiba di stesen London Victoria Coach Station Arrivals.
Perkhidmatan Newton Abbot Eurotunnel Folkestone Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Great Western Railway (GWR), tiba di stesen London Paddington.
Ya, jarak pemanduan antara Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah 250 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 4j 12m untuk memandu dari Newton Abbot ke Eurotunnel Folkestone Terminal.



























