Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Newmarket Bus Terminal ke Richmond Hill Centre Terminal dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Newmarket Bus Terminal ke Richmond Hill Centre Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Newmarket Bus Terminal ke Richmond Hill Centre Terminal adalah bas yang berharga $5 dan mengambil masa 58 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Newmarket Bus Terminal ke Richmond Hill Centre Terminal adalah teksi yang berharga $55 - $75 dan mengambil masa 30 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Newmarket Terminal Platform 9 dan tiba di Richmond Hill Centre Platform 3. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 58 min.
Jarak antara Newmarket Bus Terminal dan Richmond Hill Centre Terminal adalah 25 km. Jarak jalan raya ialah 25.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Newmarket Bus Terminal ke Richmond Hill Centre Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 58 min dan berharga $5.
bas dari Newmarket Terminal Platform 9 ke Richmond Hill Centre Platform 3 mengambil masa 58 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Newmarket Bus Terminal Richmond Hill Centre Terminal ke bas, dikendalikan oleh York Region Transit, berlepas dari stesen Newmarket Terminal Platform 9.
Perkhidmatan Newmarket Bus Terminal Richmond Hill Centre Terminal ke bas, dikendalikan oleh York Region Transit, tiba di stesen Richmond Hill Centre Platform 3.
Ya, jarak pemanduan antara Newmarket Bus Terminal ke Richmond Hill Centre Terminal adalah 25 km. Ia mengambil masa lebih kurang 30 min untuk memandu dari Newmarket Bus Terminal ke Richmond Hill Centre Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Newmarket Bus Terminal, ON, Kanada dan Richmond Hill Centre Terminal, ON, Kanada?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +1 866-668-3978
- E-mel
- transitinfo@york.ca
- Tapak web
- yrt.ca
Bas dari Newmarket Terminal Platform 9 ke Richmond Hill Centre Platform 3
- Tempoh Purata
- 58 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $3–5
- Jadual di
- yrt.ca
- Tempoh Purata
- 30 min
- Anggaran harga
- $55–75
Todays Taxi
- Telefon
- +1 905 895 5161
- Tapak web
- todays-taxi.ca
Newmarket Solo Taxi
- Telefon
- +1 905 830 1088




