Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api melalui London
Terbaik- Naiki kereta api dari Newbury ke London PaddingtonNewbury - London Paddington / ...
- Naiki kereta api dari London St Pancras Intl ke Folkestone WestSt Pancras International - Ramsgate / ...
3 j 29 min£47–138Bas
Paling murah- Naiki bas dari The Malls ke London Victoria Coach Station Arrivals035
- Naiki bas dari London Victoria ke FolkestoneN1700 / ...
7 j 18 min£18–32Pandu 125.9 bt
- Pandu dari Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal125.9 bt
2 j 14 min£31–45Kereta api
- Naiki kereta api dari Newbury ke London PaddingtonNewbury - London Paddington / ...
- Naiki kereta api dari London Charing Cross ke Folkestone WestLondon Charing Cross - Dover Priory / ...
4 j 10 min£47–153Barisan 1 bas, kereta api
- Naiki bas dari Newbury Wharf ke Station Road1
- Naiki kereta api dari Reading ke Bond Street Station
- Naiki kereta api dari London Bridge ke Folkestone West
5 j 44 min£45–136
Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah bas yang berharga £17 - £35 dan mengambil masa 7j 18m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah pandu yang berharga £30 - £45 dan mengambil masa 2j 14m.
Tidak, tiada bas terus dari Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Cheap Street dan tiba di Folkestone melalui The Malls dan London Victoria. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 7j 18m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Newbury dan tiba di Folkestone West melalui Paddington dan London St Pancras Intl. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 29m.
Jarak antara Newbury dan Eurotunnel Folkestone Terminal adalah 127 batu. Jarak jalan raya ialah 126.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api melalui London yang memerlukan 3j 29m dan berharga £45 - £140.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 29m untuk bertolak dari Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Newbury Eurotunnel Folkestone Terminal ke bas, dikendalikan oleh National Express, berlepas dari stesen The Malls.
Perkhidmatan Newbury Eurotunnel Folkestone Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Great Western Railway (GWR), berlepas dari stesen Newbury.
Cara terbaik untuk bertolak dari Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah dengan kereta api melalui London yang mengambil masa 3j 29m dan berharga £45 - £140. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £17 - £35 dan mengambil masa 7j 18m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Newbury, West Berkshire, England dan Eurotunnel Folkestone Terminal, England?
- Telefon
- +44 3457 000 125
- E-mel
- gwr.feedback@gwr.com
- Tapak web
- gwr.com
Kereta api dari Newbury ke London Paddington
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £26–85
- Jadual di
- gwr.com
- Telefon
- +44 345 322 7021
- Tapak web
- southeasternrailway.co.uk
Kereta api dari London St Pancras Intl ke Folkestone West
- Tempoh Purata
- 53 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- £19–50
- Jadual di
- southeasternrailway.co.uk
Kereta api dari London Charing Cross ke Folkestone West
- Tempoh Purata
- 1 j 36 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- £19–65
- Jadual di
- southeasternrailway.co.uk
Kereta api dari London Bridge ke Folkestone West
- Tempoh Purata
- 1 j 27 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £15–55
- Jadual di
- southeasternrailway.co.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Reading ke Bond Street Station
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £26–75
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- 08717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari The Malls ke London Victoria Coach Station Arrivals
- Tempoh Purata
- 1 j 55 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- £6–15
- Jadual di
- nationalexpress.com
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari London Victoria ke Folkestone
- Tempoh Purata
- 2 j 20 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- £9–13
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- 0118 959 4000
- E-mel
- customerservices@reading-buses.co.uk
- Tapak web
- reading-buses.co.uk
Bas dari Newbury Wharf ke Station Road
- Tempoh Purata
- 1 j 24 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- reading-buses.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Newbury Eurotunnel Folkestone Terminal ke bas, dikendalikan oleh National Express, tiba di stesen London Victoria Coach Station Arrivals.
Perkhidmatan Newbury Eurotunnel Folkestone Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Great Western Railway (GWR), tiba di stesen London Paddington.
Ya, jarak pemanduan antara Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah 127 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 14m untuk memandu dari Newbury ke Eurotunnel Folkestone Terminal.





























