Terdapat 6 cara untuk bertolak dari New Friends Colony ke Anand Vihar Terminal dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, kereta, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Ashram ke Anand ViharP_Ms
32 min₹30–45Bas
Paling murah- Naiki bas dari Bharat Nagar ke Anand Vihar ISBT Terminal534Edown / ...
1 j 5 min₹10–60Teksi
- Naiki teksi dari New Friends Colony ke Anand Vihar Terminal15 km
18 min₹290–360Pandu 15 km
- Pandu dari New Friends Colony ke Anand Vihar Terminal15 km
18 min₹157–227Barisan 04407 kereta api
- Naiki kereta api dari Okhla ke Anand Vihar04407 / ...
59 min₹110–900Bas melalui ISBT Anand Vihar
- Naiki bas dari Bharat Nagar ke ISBT Anand Vihar534Down / ...
1 j 5 min₹13–140
New Friends Colony ke Anand Vihar Terminal dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari New Friends Colony ke Anand Vihar Terminal adalah bas yang berharga ₹10 - ₹60 dan mengambil masa 1j 5m.
Cara terpantas untuk bergerak dari New Friends Colony ke Anand Vihar Terminal adalah teksi yang berharga ₹290 - ₹360 dan mengambil masa 18 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bharat Nagar dan tiba di Anand Vihar ISBT Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 57 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Ashram dan tiba di Anand Vihar. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Jarak antara New Friends Colony dan Anand Vihar Terminal adalah 15 km. Jarak jalan raya ialah 15 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari New Friends Colony ke Anand Vihar Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 32 min dan berharga ₹30 - ₹45.
kereta api bawah tanah dari Ashram ke Anand Vihar mengambil masa 25 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan New Friends Colony Anand Vihar Terminal ke bas, dikendalikan oleh Delhi Transport Corporation (DTC), berlepas dari stesen Bharat Nagar.
Perkhidmatan New Friends Colony Anand Vihar Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Delhi Metro, berlepas dari stesen Ashram.
Cara terbaik untuk bertolak dari New Friends Colony ke Anand Vihar Terminal adalah dengan bas yang mengambil masa 1j 5m dan berharga ₹10 - ₹60. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 04407 kereta api, yang berharga ₹110 - ₹900 dan mengambil masa 59 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara New Friends Colony, India dan Anand Vihar Terminal, India?
- Telefon
- 155370
- E-mel
- helpline@dmrc.org
- Tapak web
- delhimetrorail.com
Kereta api bawah tanah dari Ashram ke Anand Vihar
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₹30–45
- Jadual di
- delhimetrorail.com
- Telefon
- 14646
- E-mel
- care@irctc.co.in
- Tapak web
- irctc.co.in
Kereta api dari Okhla ke Anand Vihar
- Tempoh Purata
- 59 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- ₹110–900
- Jadual di
- irctc.co.in
- Sleeper Class
- ₹110–140
- Third AC (3A)
- ₹330–410
- Second AC (2A)
- ₹440–550
- First Class (1A)
- ₹700–900
- Telefon
- +91-11-23370236
- E-mel
- info@dimts.in
- Tapak web
- dtc.delhi.gov.in
Bas dari Bharat Nagar ke Anand Vihar ISBT Terminal
- Tempoh Purata
- 57 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₹10–60
- Jadual di
- dtc.delhi.gov.in
- Ordinary Buses
- ₹10–15
- AC Buses
- ₹17–24
- Airport Express Services
- ₹45–60
Bas dari Bharat Nagar ke ISBT Anand Vihar
- Tempoh Purata
- 56 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₹13–140
- Jadual di
- dtc.delhi.gov.in
- Ordinary Buses
- ₹13–19
- AC Buses
- ₹22–35
- Airport Express Services
- ₹100–140
- Tempoh Purata
- 18 min
- Anggaran harga
- ₹290–360
Rajasthan Cab
- Telefon
- +91 93 58 81 19 41
- Tapak web
- rajasthancab.com
OLA cabs
- Tapak web
- olacabs.com
Meru Cabs
- Telefon
- +911144224422
- Tapak web
- meru.in
Chiku Cab
- Telefon
- +918448445504
- Tapak web
- chikucab.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan New Friends Colony Anand Vihar Terminal ke bas, dikendalikan oleh Delhi Transport Corporation (DTC), tiba di stesen Anand Vihar ISBT Terminal.
Perkhidmatan New Friends Colony Anand Vihar Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Delhi Metro, tiba di stesen Anand Vihar.
Ya, jarak pemanduan antara New Friends Colony ke Anand Vihar Terminal adalah 15 km. Ia mengambil masa lebih kurang 18 min untuk memandu dari New Friends Colony ke Anand Vihar Terminal.















