Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Neubau ke Vienna State Opera dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Haus des Meeres ke Burgringbus 57A
11 min€3Barisan 49 trem, barisan 1 trem
Paling murah- Naiki trem dari Westbahnstraße/Neubaugasse ke Ring/Volkstheatertram 49
- Naiki trem dari Ring/Volkstheater ke Oper/Karlsplatztram 1 / ...
12 min€2Barisan 2 trem
- Naiki trem dari Albertgasse ke Oper/Karlsplatztram 2
12 min€3Teksi
- Naiki teksi dari Neubau ke Vienna State Operataxi 2.6 km
4 min€6–9Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Neubau ke Vienna State Operawalk 1.9 km
23 min
Neubau ke Vienna State Opera dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Neubau ke Vienna State Opera adalah bas yang berharga €3 dan mengambil masa 11 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Neubau ke Vienna State Opera adalah teksi yang berharga €6 - €9 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Haus des Meeres dan tiba di Burgring. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Albertgasse dan tiba di Oper/Karlsplatz. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Neubau dan Vienna State Opera adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Neubau ke Vienna State Opera tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 11 min dan berharga €3.
bas dari Haus des Meeres ke Burgring mengambil masa 6 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Neubau Vienna State Opera ke bas, dikendalikan oleh Wiener Linien, berlepas dari stesen Haus des Meeres.
Perkhidmatan Neubau Vienna State Opera ke kereta api, dikendalikan oleh Wiener Linien, berlepas dari stesen Albertgasse.
Perkhidmatan Neubau Vienna State Opera ke bas, dikendalikan oleh Wiener Linien, tiba di stesen Burgring.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Neubau, Vienna, Austria dan Vienna State Opera, Austria?
- Telefon
- +43 1 7909 100
- E-mel
- kundendienst@wienerlinien.at
- Tapak web
- wienerlinien.at
Trem dari Albertgasse ke Oper/Karlsplatz
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
Trem dari Westbahnstraße/Neubaugasse ke Ring/Volkstheater
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
Trem dari Ring/Volkstheater ke Oper/Karlsplatz
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- wienerlinien.at
- Telefon
- +43 1 7909 100
- E-mel
- kundendienst@wienerlinien.at
- Tapak web
- wienerlinien.at
Bas dari Haus des Meeres ke Burgring
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- €6–9
Taxi 40100
- Telefon
- +43 1 40100
- Tapak web
- taxi40100.at
Taxi 13300
- Telefon
- +43 1 31300
- Tapak web
- taxi31300.at
Horn KEG
- Telefon
- +43 1 9610498
- Tapak web
- taxi-horn.at
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Neubau Vienna State Opera ke kereta api, dikendalikan oleh Wiener Linien, tiba di stesen Oper/Karlsplatz.



