Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Nerang ke Park Ridge dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 560 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Nerang station, platform 2 ke Loganlea station, platform 2train Vlbd / ...
- Naiki bas dari Loganlea station ke Green Rd at Isle of Ely Drivebus 560
1 j 27 min$2Bas
- Naiki bas dari Nerang station, stop A ke Beenleigh station, stop Abus R762
- Naiki bas dari Beenleigh station, stop A ke Loganlea stationbus R589 / ...
3 j 27 min$4Pandu 54.9 km
- Pandu dari Nerang ke Park Ridgecar 54.9 km
41 min$10–15Teksi
- Naiki teksi dari Nerang ke Park Ridgetaxi 54.9 km
41 min$130–160
Nerang ke Park Ridge dengan kereta api dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Nerang ke Park Ridge adalah kereta api dan barisan 560 bas yang berharga $2 dan mengambil masa 1j 27m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Nerang ke Park Ridge adalah pandu yang berharga $9 - $15 dan mengambil masa 41 min.
Tidak, tiada bas terus dari Nerang ke Park Ridge. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Price St at Nerang State School dan tiba di Green Rd at Isle of Ely Drive melalui Nerang station, stop A, Beenleigh station, stop A dan Loganlea station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 27m.
Jarak antara Nerang dan Park Ridge adalah 56 km. Jarak jalan raya ialah 54.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Nerang ke Park Ridge tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 560 bas yang memerlukan 1j 27m dan berharga $2.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 27m untuk bertolak dari Nerang ke Park Ridge, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Nerang Park Ridge ke bas, dikendalikan oleh Translink, berlepas dari stesen Nerang station, stop A.
Perkhidmatan Nerang Park Ridge ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di stesen Beenleigh station, stop A.
Ya, jarak pemanduan antara Nerang ke Park Ridge adalah 55 km. Ia mengambil masa lebih kurang 41 min untuk memandu dari Nerang ke Park Ridge.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Nerang, QLD, Australia dan Park Ridge, QLD, Australia?
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Kereta api dari Nerang station, platform 2 ke Loganlea station, platform 2
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Bas dari Loganlea station ke Green Rd at Isle of Ely Drive
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Nerang station, stop A ke Beenleigh station, stop A
- Tempoh Purata
- 1 j 11 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Beenleigh station, stop A ke Loganlea station
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au


