Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Nehru Science Centre ke Gateway of India dengan bas, teksi, kereta, kereta api bawah tanah, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 124 bas
Terbaik- Naiki bas dari Jijamata Nagar ke Colaba Bus Depot124
1 j 14 min₹20–40Barisan 28 bas, barisan 108 bas
- Naiki bas dari Nehru Planetorium ke Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminus28
- Naiki bas dari Csmt ke Dr. Shyama Prasad Mukherjee Chowk/ Regal Cinema108
1 j 14 min₹23–48Teksi
- Naiki teksi dari Nehru Science Centre ke Gateway of India9 km
9 min₹150–190Pandu 9 km
- Pandu dari Nehru Science Centre ke Gateway of India9 km
9 min₹94–136Kereta api bawah tanah, kereta api
- Naiki kereta api bawah tanah dari Acharya Atre Chowk ke Dadar
- Naiki kereta api dari Dadar ke ChurchgateWestern Line(Slow) / ...
1 j 30 min₹27–97
Nehru Science Centre ke Gateway of India dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Nehru Science Centre ke Gateway of India adalah barisan 124 bas yang berharga ₹20 - ₹40 dan mengambil masa 1j 14m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Nehru Science Centre ke Gateway of India adalah teksi yang berharga ₹150 - ₹190 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Jijamata Nagar dan tiba di Colaba Bus Depot. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 2m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Nehru Science Centre ke Gateway of India. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Acharya Atre Chowk dan tiba di Churchgate melalui Dadar. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 30m.
Jarak antara Nehru Science Centre dan Gateway of India adalah 28 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Nehru Science Centre ke Gateway of India tanpa kereta adalah dengan barisan 124 bas yang memerlukan 1j 14m dan berharga ₹20 - ₹40.
barisan 124 bas dari Jijamata Nagar ke Colaba Bus Depot mengambil masa 1j 2m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Nehru Science Centre Gateway of India ke bas, dikendalikan oleh Brihanmumbai Electric Supply and Transport (B.E.S.T), berlepas dari stesen Jijamata Nagar.
Perkhidmatan Nehru Science Centre Gateway of India ke kereta api, dikendalikan oleh Mumbai Metro Rail Corporation, berlepas dari stesen Acharya Atre Chowk.
Perkhidmatan Nehru Science Centre Gateway of India ke bas, dikendalikan oleh Brihanmumbai Electric Supply and Transport (B.E.S.T), tiba di stesen Colaba Bus Depot.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Nehru Science Centre, India dan Gateway of India, Maharashtra, India?
- Telefon
- 1800220221
- E-mel
- contact@mmrcl.com
- Tapak web
- mmrcl.com
Kereta api bawah tanah dari Acharya Atre Chowk ke Dadar
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₹21–28
- Jadual di
- mmrcl.com
- Telefon
- 14646
- E-mel
- care@irctc.co.in
- Tapak web
- mumbaisuburban.gov.in
Kereta api dari Dadar ke Churchgate
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- ₹6–8
- Jadual di
- wr.indianrailways.gov.in
- 2nd Class
- ₹6–8
- 1st Class
- ₹35–50
- Telefon
- 0755-6610661
- E-mel
- care@irctc.co.in
- Tapak web
- mumbaisuburban.gov.in
Kereta api dari Dadar ke Churchgate
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₹45–70
- Jadual di
- wr.indianrailways.gov.in
- AC
- ₹45–70
- Telefon
- 1800 22 7550
- E-mel
- transport@bestundertaking.com
- Tapak web
- bestundertaking.com
Bas dari Jijamata Nagar ke Colaba Bus Depot
- Tempoh Purata
- 1 j 2 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- ₹20–40
- Tapak web
- http://www.bestundertaking.com
- Regular Bus
- ₹22–35
- AC Bus
- ₹28–40
Bas dari Nehru Planetorium ke Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminus
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- ₹18–40
- Tapak web
- http://www.bestundertaking.com
- Regular Bus
- ₹18–26
- AC Bus
- ₹23–35
Bas dari Csmt ke Dr. Shyama Prasad Mukherjee Chowk/ Regal Cinema
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₹4–8
- Tapak web
- http://www.bestundertaking.com
- Regular Bus
- ₹4–6
- AC Bus
- ₹5–8
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- ₹150–190
Ola Cabs
- Telefon
- +91 92 26 54 77 77
- Tapak web
- olacabs.com
GaadiCab
- Telefon
- +91-9665-703-666
- Tapak web
- gaadicab.com
Black and Yellow Taxi
Armaani Travels
- Telefon
- +91-9892270663
- Tapak web
- armaanitravels.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Nehru Science Centre Gateway of India ke kereta api, dikendalikan oleh Mumbai Metro Rail Corporation, tiba di stesen Dadar.
Ya, jarak pemanduan antara Nehru Science Centre ke Gateway of India adalah 9 km. Ia mengambil masa lebih kurang 9 min untuk memandu dari Nehru Science Centre ke Gateway of India.














